Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvjerka kao i svaki Audi.
Cudi me da se Allroad Shooting Brake conceptom najavljuje nova generacija TT-a, ali hajd, ako oni tako kazu...
Izgleda boli glava fakat!
270 270 380=650 (???)
Znam, ali kakvim se to proracunom gubi 25% ukupnog zbira ili cjelokupan okreni momenat jednog motora...
55 155 292=408 (???)
Ovo je jarane cuna naspra moga golfa dvice! Fabricko ulje u motoru, u mjenjacu i fabricki amortiziri. Vise puta udraran ali sve to majstor Zike zakrpi... Pa kad okacim na pik. Teskog srca prodajem golfica. Nikad udaran, po makadamu vozen!! :) Reci cu ko moj golf je ko vino sto stariji to bolji! Nema auto da se s jime poredi! :)
Moze li zamjena za nesto sa mog profila??
Ovo je ziva istina neki frajer negdje iz Bihaca ili okolina bihaca prodaje nego bmw 5 cijena ovako 15-18 hiljada. A neki mu nudi: More li jarane zamjena za livadu na kupresu :) :) Kad se upiso nisam :)
bolest auto
ja naziva i govana
i nije nješto.Bolja Lancia Kappa ili Lybra :P Hahaha čuj Lancia vozilo,Lancia spada u tipu konjskih kola zajedno sa Fiat(inace vrsnom markom) :)
Seljacino
samo me zanima profil tog glupana koji izvali dvajes hiljadarki na Lanciu pored Audija,Pezoa,BMW-a, Bog te stvorio,koji to moras biti poremećeni i hudi um. Lancia i Fiat vozilo :D Imam oba ta "vrsna" vozila u komsiluku vlasnici su vise u servisu nego na cesti,veli komso "eboli ga koga napravi,ko da su ga djeca pravila" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)