Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh sto je neko expert u automobilima. Nit ces voziti Astona nit Alfu novu jel si siromasni papcina sto samo zna za starudiju golf 2.
zato je ovoliko automobilskih marki porijeklom iz bosne jer u bosni ima najvise na svijetu po metru kvadratnom strucnjaka za automobile sto za dizajn sto za tehnologiju i mehaniku motora fali komentar \"smece od auta kvare se ko i alfe \"
AR 8C Competizione, Ferrari California
Nazad ferarri, sredina nissan gt-r, naprijed aston martin
neka izduzena verzija ovoga... http://carjuice.com.au/2009/06/22/alfa-romeo-mito-poised-for-july-release/ ne kontam gdje je prepoznatljiva linija aston martina?
dajet mi 14 komada,razlicitih boja...isporucite sto prije mozete!hvala
badass :D