Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazda se izbacuju neki koncepti, ne govorim ovo samo za Opel, nego i sve druge proizvođače.A ne mogu dobro serijsko auto napraviti da se ne kvari, malo malo pa nešto moraš mijenjati.
lebtejebo sta je ovo
isto kao sto neko voli vise BMW od audija normalno da nekome vise odgovara Opel nego BMW. Pola ih i ne proba neko auto a komentarise kako je lose ne valja itd Informisite se malo probajte ,vozite pa cete vidjeti koliko je potrebno za ulaganje i odrzavanje svako auto se mora odrzavati Sto se tice GT nije los vozim Opel Tigru 1.6 16v sportski izgled remus xenoni i jos neke cake...Licno zadovoljan opelom vec 3 godine.
ViK ce kupiti 50 ovih Opela kako bi mogao brzo reagovati na prijave kvarova i time smanjiti redukcije za 10tak minuta dnevno.
dobar auto al sad ce bosnje komentare svoje nasi bosanski intelektualciji
Svemirski brod.... :D
i šta evo, napravili koncept, kome? , ko će to vozati ? samo bezze onako et, baš bezze
isto Stojadin
Dolazi li ova roba uz njega?
kopija jaguara, bmw z3 i aston martina