Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan, mislim da i ne treba spominjati japansku pouzdanost koja je u samom vrhu dugi niz godina... Ljepši od Golfa uglavnom, kao i ostala auta konkurenata koja su ljepša od istog, koštaju manje ,a nude više... VW je zadnji uveo common rail, tako da o njemu ne treba trošiti previše riječi kako je \"inovativan\".
Sve za 5! Mogu reći i ovo.. Navozao sam se i isprobao raznih auta i modela, a sad trenutno (peta godina) vozim Nissan Note. Uživam u autu i razmišljam zašto je ovaj model tako malo i neopravdano prisutan u medijima, na uporednim testovima i poređenjima. Vjerovatno zato što je previše dobar za izvikanu germansku auto industriju (za koju nemam zamjerke!). Do sada nikakav kvar osim zamjene akumulatora i disk pločica. Udobnost odlična, vozne karakteristike također, praktičnost i ponuda prostora vrhunska, sve na nivou recimo VW Golfa, a cijena daleko manja a dizajn bolji, ako ništa poseban i prepoznatljiv. Ovo mu je pravi nasljednik po svemu.
Veoma dobar dizajn, nadam se da i unutrasnjost slijedi spoljasnjost.
prelijep je