McLaren P1 spreman za Pariz
0
McLarenov ubica Ferrarija i Lamborghinija
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga još jedan stručnjak koji je provozao Ferrari, Lamborghini i McLaren, pa je odlučio da sa nama podijeli njegovo veoma stručno mišljenje. Svaka čast majstore.
Prodajem Golf S-paket 1981.god. u ekstra dobrom stanju. Hauba je boje kao ovaj na slici, a vrata su truHla. Pardon truHla višnja. Sa pređenih 145.256 km, uz napomenu da je sat stao još 1985. Vozačevo sjedište je malo klimavo, te se ne preporučuje ulaziti u krivine više od 35 km/h.
Kad kažeš ferari to je znak da nema dalje,jeste care ali za tebe,ne misle svi kao ja ili kao ti,mi ovdje uglavnom smo (nas 95%) u nivou komercijalnih automobila i to je naš vrh, i sve što znamo-znamo iz nekakvih portala,novina i sličnih neprovjerenih izvora podataka.Onih 5% nije garant natakareno na klix komentare,i oni žive stvarni život što se tiče ovih bijesnih mašina,dok je za nas ovo virtuelni svijet.Sad but true!!!
postujem McLaren i pogotovo model F1 koji je postavio sve standarde sto se tice sportskih auta u ono doba, ali tesko da ce daleko dogurati sa ovim modelom, tesko ipak pored Aventadora, Pagani Huayre, Veyrona, Agere ili novog Ferrarija F70 (cija se premijera ceka krajem godine)... ko kaze da Ferrari ne valja u skorije vrijeme taj zive veze nema o zivotu, pogledaj 458 Italiu ili F12 Berlinettu.... a za ovog sto prica o Lambu sa 1200 KS, jarane to je uradio Underground Racing i taj Gallardo ima 1500KS i sluzi samo za utrke na 1/4 ili 1milju, pusa svima ;)
zamjerite se volkswagenu? :) ferrarija i Lamba nema u BiH pa mozete
@@Asterix Nije to moje mišljenje nego su to činjenice kontaš tupko.
Znači ti si jedan od onih koji SVOJE mišljenje traži na Internetu. Još jednom: Svaka čast majstore.
kad vam neko kaze kupio si je FERRARI to znači nema dalje...moze te se vi izvaljivati mercedesom, bmw-om ovim nekakvim mclarenom, pa i lamborginijem itd ali kad se kaze FERRARI to je vrh i nema dalje...to je statusni simbol koji znači da si dostigao plafon... nije tu toliko ni bitna sama brzina i kvaliteta...svi se oni jednako krecu...svi proizvodjaci jednako prave kvalitetne i brze aute... ali ime je bitno i FERRARI je vječno!
Jaooooo baš je super, a izvinite jel ima brašna jeftino negdje, magaza mi je prazna kao cepelin\' ....
vi se prepucavate oko nedostižnih automobila, a ja svog S paketa još uvijek prodajem. pa eto, bujrum....
Ovo mozda moze ubiti starijeg Lamborgini Countacha a s Diablom bi se i napatio. Na stazi ga Gallardo, Murcielago i Reventon deru mada bi na testu maximalne brzine McLaren bio malo bolji. MEDJUTIM, ima nesto sto se zove twin-turbo Murcielago sa 1200 KS, ubrazanjem do stotke za 2 sekunde i brzinom od oko 400 km/h. Ferrari ne bih da pominjem,oni nisu moja specijalnost *(a i realno kad se uzmu iste klase ) Lamborghini je uvijek malo startniji, brzi i ekskluzivniji). Nemojte biti hejteri, nista nisam izmislio :)
jjao jao ja ferarrista u pm da iole znate o tim stvarima onda bi znali da je ferarri pao ku r cu za ushi sa kvalitetom izrade sramota sta je globalizacija ucinila od takvog imena koje je nekad bilo neshta danas je chu na na ovci samo ga cupaju izvikani modeli na koje padaju likovi sa sindromom male cune i dekadentne arapcine lamborginiju svaka cast al i njima da nije svabe ne bi se pisalo dobro lamboa u zadnjih par generacija cupa audijev quattro pogon koji ga je preporodio maltene prema tome sta ostaje sa zadnjim pogonom od talijana masseratti i pagani zonda mclaren od engleza i to je to a mishevi koji ne priznaju uticaj i velicinu mclarena i koji mogu cak i usporedit velikoserijsko smeche poput ferarrija sa mclarenom pojma nema o zivotu
Realno, tesko da ce ovo ubiti ijedan Lamborghini, a o ikoni Ferrariju da i ne govorimo... Oba su statusni simboli kod bogatasa a simboli se ne mijenjaju tako lako. Tako je svojevremeno bila prica kako ce Maybach ubiti RR, prodje nekoliko godina i Maybach nestade sa scene a RR se razvali od narudzbi. Nije RR nista bolji od Maybacha - ali je simbol. Uostalom, ljudi u McLarenu vjerovatno nisu ni izvalili nesto ovakvo, naslov je garant tipicno budalasanje balavurdije iz klixove redakcije.
-Dobar dan komsija..... -sta ima novo kod mene.!
@@Asterix Haj ne rise nismo u kamenom dobu jado otiđi na neku stranicu na netu pa pogledaj uporedne testove ovo britansko s.r.a.nje ne može prismrdit talijanima kao što su ferari i lamburdžiniji. MP12 propao projekat vrijedan više od 500.000.000 funti.
Ne može prismrdit ferrariji i lambu.