Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ideja je dobra samo fali realizacija ko reprezentaciji BiH u fudbalu. Kao, novi će kamion biti odličan na terenu ali će sve trke i kvalifikacije izgubiti. Eh , al ako bi jednog dana izvor vodika bila hidroliza od energije vjetra ili sunca to bi uz zero emisiju prestalo zagrijavati zemlju bar djelimično. Da li je kasno za to ? Vjerovatno jest.
joj kad se na putu mimoidju nikola i tesla!
LAko ćemo sa mimoilaženjem ali zamisli bombastičnog naslova u Klixu: Nikola se SUDARIO sa Teslom, ali bez žrtava !!?
e čuj usisavač da zamjeni MACK-a HAHAHAHAHAHA
Vidjela zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu. Anonimna firma bez ijednog proizvoda i bez prebijene pare planira na principu Tesle model 3, da sakupi dovoljno novca od narudžbi kako bi napravili makar prototip.... i fabriku....i 7000 modela....i ogromnu solarnu elektranu...i 50 pumpi po drzavi. Ovo je ista ubleha kao Ozon i njihovih 4,5 milijarde KM u Trnovu.
@dmachiavelli U prvoj vijesti od prije mjesec dana ova firma je objavila da pravi kamion na elektrićni pogon, to je prvo. Drugo, novac za tesla model 3 se finansira iz kaucija koje ljudi polađu na auto koje još nije u proizvodnji. Firma Nikola (koja sluičajnost - Tesla) se također planira finansirati iz kaucija koje bi potencijalni kupci polagali, a oni sami nemaju prebijene pare ni da naprave prototip pa makar i bez pogona.
tesla je imao toliko dobrih ideja..............
@drinsky1 sao sto Tesla (rahmet mu dusi ) nije bi Srbin već Hrvat :-)
@adidasoni gluposti............kakve veze ima ko je bio .........bitno je da je bio genijalac...........
PRIKAŽI ODGOVORE (8)