Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pišite vi šta hocete, ali omjer dobivenog i uloženog je odlican. Najjaci model P90D Ludicrous, ima ubrzanje do 100ke za 3 sekunde i sve to za cijenu od 90ak k €. Auto je jednostavno brže od pola Ferrarija, Porschea, Maseratija i ostalih... Jedina mana mu je to sto mu je maksimalna brina postavljena na 250km/h i još niko nije uspio da provali u sistem i ukloni tu granicu.
ja samo sanjam da ubrzavam od nula do sto....i svrsim za tri sekunde
@BŽS.... Tu max brzinu ne moze odrzavat, jer se baterije pregriju i istu samnji na 120kmh, auto je tezak i mnogo komplikovan u krivinama, to ubrzanje moze postici par puta i ode u limp mode, opet pregrijavanje baterija i preveliko praznjenje, dobar je to auto ali tehnologija jos nije tuu
Moram jedan ovakav nabaviti Punici
ja ne moram. rahmet joj dusi!
e ne znam sto su uporni sa ovim autopilotom. auto je cista desteka i sad rizikuju da sjebu stvar sa ovim nesrecama svaki drugi dan. trebaju ga ugasiti dok nisu milion % sigurni da ce raditi isprvno svaki put. koga zaboli za autopilo?????
Koja mu je svrha ako moras drzati ruke na volanu i gledati okolo?
privremeni odmor vozača, a nikako kao njegovu zamjenu.
Nest kao cruse control. Wow Tesla izumio tehnilogiju staru 40 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
autopilot drmno pivo , dva
...sinovci, nema tog autopilota kojem bi vjerovao više no sebi. nije to ni avion, ni zračni promet, ni zračni koridori. asfaltni pičvajz je zayebana matrica za svaki senzor i softver.
@KoristoljubnaNVO ...za tebe su i civare previše :)
@commiemarshhal dobra je ovo stvarka imam je u mercu, ali trebas bit bas moron pa prepustit kompjjuteru da te vozi, kod nas se auto pilot zove taxi,