Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do granapa 50m, kladionice 100m, kafica 3 u 20m, pekara 10m... Raditi mi se neisplati... Tako da mi auto netreba, hvala Tesla.
Pa i nije baš tako bajno, u petak je cijena dionice bila $232, za novu godinu je bila $240 a u julu prošle godine je bila preko $280... Nakon prvog januara, cijena se strovalila na glavu dok su svi očekival smak ekonomskog poretka i nestanak Kine sa lica planete. Nakon što su investicione banke sviju dobro isprepadale i natjerale na prodaju prognozirajući krah, desetog februara cijena je bila $140 čime je dotakla dno. Onda su banke počele potiho kupovati dionice digle cijenu na $232...
@tramvajtramvaj aferim momcino ;)
Meni je iskreno zao al smo prava saban liga .