Zimska servisna akcija
0

Hyundai servisna klinika

Sarajevo-x.com
U periodu od 6. novembra do 20. novembra 2010. godine Hyundai Auto BH, u saradnji sa ovlaštenim servisima, organizuje zimsku servisnu akciju pod nazivom "Hyundai klinika".

Na ovaj način ovlašteni Hyundai servisi žele vozačima ove marke omogućiti da uz znanja svojih servisera produže radni vijek svog automobila i ujedno dodatno uštede kupovinom i zamjenom bilo kojeg rezervnog dijela vozila.

Servisna akcija uključuje besplatan pregled Hyundai vozila po preporučenoj "Kontrolnoj listi“, kao i 15% popusta na sve originalne rezervne dijelove i dodatnu opremu. Za sve učesnike servisne akcije, Hyundai je u saradnji sa Shellom pripremio i poklone iznenađenja.

Da bi učestvovali u zimskoj servisnoj akciji i iskoristili sve pogodnosti vlasnici Hyundai vozila trebaju zakazati termin kod ovlaštenog Hyundai servisera i jednostavno ga posjete u zakazano vrijeme.

"Hyundai klinikom" ova marka želi u BiH istaći brigu o zadovoljstvu svojih kupaca. Hyundai ujedno podsjeća da je ugradnjom isključivo originalnih rezervnih dijelova u ovlaštenim Hyundai servisima moguće ostvariti pravo na garanciju na ugrađene dijelove i radove od 20.000 km ili jednu godinu dana. Ugradnjom originalnih rezervnih dijelova Hyundai će zadržati izvorni kvalitet.