auto
0

Hyundai sajam okupio mnogobrojne poklonike i kupce Hyundai vozila

Sarajevo-x.com / Hyundai PR
Hyundai sajam koji se od 14. - 16.09.2006. godine održao u Hyundaijevom izložbeno-prodajnom salonu u Sarajevu privukao je mnogobrojne poklonike, prijatelje i kupce ovih vozila.

Uz ugodnu atmosferu prisutni su imali priliku pogledati i testirati sve Hyundai modele koji se trenutno nude na bh tržištu. Naravno, najviše pažnje privukao je novi Santa Fe, te novi Accent dok su dame preferirale gradskog mališana – Getz-a.

Iako prvenstvo namijenjen druženju sa kupcima i poklonicima ovih automobila, sajam je dao i odlične prodajne rezultate. Pored novih automobila na ponudi su bila i rabljena vozila po izuzetno povoljnim cijenama.

Podršku Hyundaijevom prodajnom timu pružila je i Raiffeisen banka čije je osoblje iz “prve ruke” davalo podrobne informacije o kreditnim i leasing linijama, tako da je kupcima maksimalno pojednostavljena procedura apliciranja za kredite. “S obzirom da je sarajevski sajam automobila otkazan, osjećali smo obavezu da našim kupcima i prijateljima priredimo druženje i omogućimo im da pogledaju vozila, testiraju ih i kupe po sajamskim, sniženim cijenama. Izuzetno smo zadovoljni posjetom i interesom koji vlada za naš brand. Mogu zaključiti da ekspenzija Hyundai branda koja je prisutna na globalnom tržištu, uzima maha i u Bosni i Hercegovini, te da veliki broj građana prepoznaje naše automobile kao izuzetno kvalitetne i pouzdane”, izjavila je Emina Kusturica, marketing i PR manager Hyundai Auta BH.