Ispred SCC-a
0

Hyundai predstavlja svoje nove modele u svakoj klasi

Klix.ba
Hyundai u Bosni i Hercegovini s ponosom predstavlja potpuno novu gamu svojih modela i to u svim segmentima. Ovom prilikom Hyundao je organizovao druženje u subotu, 13.oktobra 2018. godine na platou ispred SCC-a u Sarajevu od 10:00 do 18:00 sati.

Na jednom mjestu Hyundai želi pokazati nešto s čime se niti jedan brend, u ovom trenutku, ne može pohvaliti. Svi modeli ove marke u svim segmentima, nose prefiks "novi".

Posjetioci će se tako kroz probne vožnje upoznati s novim i20-koji će tom prilikom biti premijerno predstavljen na našem tržištu. Tu će biti i i novi i30 kao provjereni kompakt čiji je prethodnik u Bosni i Hercegovini ostvario veliki uspjeh. Klasu kompaktnih limuzina predstavljat će Elantra, kao globalno najprodavaniji model Hyundaija.

Posebno atraktivnu ponudu Hyundai ima u SUV segmentu. U subotu tako posjetioce ispred SCC-a očekuje atraktivna KONA, zatim Tucson kao najprodavaniji SUV u Bosni i Hercegovini i to u novom izdanju, te potpuno novi Santa Fe koji će pred SCC-om imati svoju BH vicepremijeru.

Nakon probnih vožnji, u opuštenoj atmosferi, Hyundai će prezentirati jedinstvenu ponudu posebno pripremljenu za ovu priliku. Za sve NOVE modele osigurane su promotivne cijene i posebni uslovi finansiranja s nižom ratom i do 25%.

Iz Hyundaija pozivaju da subotu rezervišete za Hyundai i budete njihovi gosti na druženju pod imenom “U svakoj klasi, NOVI model nas krasi“.

Vezani članci