Druženje, test vožnje i sulude cijene
0

Hyundai dani otvorenih vrata

Sarajevo-x.com
U skladu sa novim sloganom "New.Thinking.New.Possibilities" Hyundai nastavlja sa pogodnostima i novim vrijednostima za kupce. U periodu od 09. do 11. juna ove godine Hyundai u svim salonima širom Bosne i Hercegovine organizuje događaj "Hyundai dani otvorenih vrata", kao još jednu priliku za nove mogućnosti i nove vrijednosti.
Događaj "Hyundai dani otvorenih vrata" prilika je da svi posjetioci Hyundai salona prije svega dođu na druženje sa Hyundai osobljem, obave test vožnje posljednjih Hyundai noviteta i ukoliko se odluče za kupovinu nekog od Hyundai vozila uštede novac jer upravo u okviru Hyundai dana svi kupci mogu očekivati "tri dana suludih cijena". Hyundai je u saradnji sa finansijskim partnerima pripremio i najpovoljnije finansiranje na tržištu.

Kada su cijene i popusti u pitanju svakako treba izdvojiti modele i30 i ix35. Potpuno opremljen Hyundai i30 sa odličnim benzinskim motorom košta 19.990 KM, a popularni Hyundai SUV ix35 već od 35.898 KM. U okviru Hyundai dana kupci mogu očekivati velike popuste i na sve ostale Hyundai modele, kao i na 3x5 program brige za kupce koji podrazumjeva besplatnu petogodišnju garanciju, besplatnu petogodišnju mobilnu garanciju (asistenciju) i besplatne petogodišnje preventivne preglede.

Upravo modeli i30 i ix35 glavni su "krivci" za rast prodaje Hyundai-a vozila na BH tržištu od 35% u prva četiri mjeseca 2011. godine.

"Na naše veliko zadovoljstvo kupci su prepoznali šta je to zaista važno pri kupovini vozila. Dakle uz neizbježnu sigurnost i brigu za vozila, kupci posebno cijene opremljenost vozila kao i performanse motora, uz podrazumjeva se razumnu cijenu. Hyundai se s pravom može pohvaliti da svi posljednji Hyundai noviteti imaju maksimalnu sigurnost, bezbrižnih pet godina sa pet godina brige na račun Hyundaija, odličnu serijsku opremu, i Euro5 motore sa visokim performansama i niskom potrošnjom. Sve to uz razumnu cijenu koja Hyundai modele pozicionira na sami vrh liste prema odnosu uloženo/dobijeno" - izjavio je Mustafa Čopelj, Marketing & PR Manager Hyundai Auto BH.