auto
0

Hyundai Brazil World Cup karavan u Banjoj Luci

Klix.ba
Nakon Mostara, i Tuzle red je došao i na Banja Luku. Svi zainteresirani imati će priliku da budu dio Hyundaijevog "Brazil World Cup“ karavana. Tuzla i Mostar su pokazali veliki interes tokom trajanja događaja, posebnu pažnju i interesovanje građani su pokazali za ix35 i i30 koji su ujedno Hyundaievi najprodavaniji modeli.

Građani Banja Luke 4. i 5. aprila (petak i subota) imaće priliku da testiraju Hyundai vozila na platu robne kuće Boska, te da budu dio ovog veličanstvenog Hyundaievog putovanja koje se odvija u zemljama širom svijeta. Možda baš neko od posjetilaca bude sretni dobitnik ovog putovanja koje pored hotelskog smještaja, avio karata uključuje i Hyundaiev ekskluzivni "hospitality" program, a za one s malo manje sreće svakako postoje utješne nagrade.

Pored testnih vožnji i mogućnosti učešća u nagradnoj igri, svi zaintersirani moći će se zabaviti i slikati sa Fulecom, zvaničnom maskotom FIFA svjetskog prvenstva u Brazilu, kao i figurama brend ambasdora Hyundaija u prirodnoj veličini Kaka-e i Casilassa.

Ukoliko neko od zainteresiranih ne bude u mogućnosti da posjeti Hyundai tokom samog "eventa", svakako testne vožnje može obaviti prijavom i dolaskom u Autoplus Hyundai salon u Banjoj Luci. Napomena za učešće u nagradnoj igri, odnosno testnoj vožnji, da pravo za istu imaju svi zainteresirani koji od 15. marta do 10. maja obave testnu vožnju sa željenim vozilom u bilo kojem od ovlaštenih Hyundai prodajnih centara u Bosni i Hercegovini, uz preduslov da posjeduju validnu vozačku dozvolu i minimalno tri godine vozačkog iskustva.

Tokom trajanja nagradne igre Hyundai je spremio specijalne akcijske cijene za svoje najprodavanije modele, pa tako i30 u benzinskoj varijanti možete kupiti sa popustom od 3.500 KM (21.850 KM sa PDV-om), a i30 u dizelskoj varijanti sa popustom od čak 4.500 KM (25.990 KM sa PDV-om). Pored toga tu je i specijalna promotivna ponuda za ix35 F/L model od 32.950 KM za 1.6 GDI motor.

Vezani članci