Nova kampanja Volkswagena
0
Golf Rabbit, ljubimac s karakterom
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
munjo golf i u ovoj generaciji je apsolutni lider u svojoj klasi, naravno ti se mozes sloziti ili ne, auto je u evropi br 1. to nisam ja rekao, to su cinjenice. naravno posmatraj auto kroz cijeli zivotni vijek a ne samo kad ka kupujes novog i koliko bolju opremu ima neko drugo auto, ima tu jos pokazatelja koji uticu na cijenu i ono zasto je golf jos uvijek br 1.
Bice akcija more vezano za golfa 6, jer golf 7 izlazi na ljeto ili jesen ove godine
Imao sam ga godinu dana pa sam ga prodao. Nema sansi da cu ikad vise kupiti to auto. Stalno se kvarilo.
Ovo je lampanje levata i uzimanje para nabrzinu u jeku \"AKCIJE\" :D za cijenu njihovih alu \"15 se kupiti pristojne \"17 itd itd. Lampajte ma.mu svoju
Daj ba pogledajte samo uporedbu kod polovnjaka i sve ce vam biti jasno. Kod Kramara nedavno gledah Golfa cetvorku starog 10 godina i pored njega Megane iz 2008. Nevjerovatno je da je kod Golfa pet puta ljepsa i manje pohabana unutrasnjost nego kod vozila mladjeg 7 godina. Pa nije ni cudo sto nema VW polovnjaka po pijacama (kvalitetnih), sve odmah ode k\'o vreli djevreci. VW rulezzz
Opet VW ekstra naplacuje opremu koju auto treba imati u seriji, a onda nakon sto je model proveo nekoliko godina na trzistu izbaacuje \"pakete opreme sa popustom\" za taj model. Sve ovo - alu felge, metalik lak, zvucnici, klima, centralna, mp3, coming home - svaki model bi ionako trebao imati u serijskoj opremi. Da se razumijemo, ljubitelj sam VW grupacije ali su stvarno jedna od najskrtijih firmi kad je opremljenost modela u pitanju.
hebo te golf
Felge su mu malo prevelike
Isimire Omeragiću, Golf je obični porez na budale i precjenjeno auto! Daleko boljih, kvalitetnijih, opremljenijih i jeftnijih auta ima na tržištu!
E kod mene na Golfu espaket ima onaj zeko, jel to znaci da je i moj Rabbit? I ja, ja bi prodo svoj za 6.000 odmah :D
mogli su vala stavit i \"16 !
pa dobro,kolika mu je cijena,culi smo za uštedu od 6.300 km..recimo taj 1,6 tdi,77 kw????