Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... ja sipam OPTIMA ili INA. Nekako mi ovo ostalo ko laza u onim nabrijanim flashama ja kontam sve je to iz iste kace ba. Dzaba bacat pare, bolje cesce zamjenit..
ne znam kako sam zivio bez ovoga
Nikad cuo za ovo ulje. Koliko znam da vecina proizvodjaca auta preporucuju Castrol ulje.
Castrol ulje nije nicije ulje vec vlastiti proizvod. Radim u servisu luksuznih auta pa znam sta ko preporucuje. A inace ova ulja nisu za starija vozila.
Sad kuzim, ti si srbin a ovo je rusko ulje. Bas bi volio vidjeti ta auta koja su presla milijon km godisnje. Ako radim u servisu neznaci da sam mehanicar, ima malo i cistijih poslova u servisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gasprom-ove proizvode NIKAD !!!
podmazi mi mozak