Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih da se mjesam, cijepam drva 5 KM po metru :P
a ja cijepam,slazem i zadovoljavam jos i zenu za 3,50 KM :-)
Ja vam džaba završim posao sa drvima, samo vi fino uđite u kuću dok ne završim...
'ta ce BMW sad bi njega na forumu ubjedili da ce za godinu izgubiti pola cijene, valja to kasnije prodati Bolje mu je da uzme pasata i ostavi kesa za veliki servis i set zimskih guma
U Albaniji se već i8 voza uveliko da ste živi i zdravi.
A passat ne gubi pola cijene za godinu??Daj ne brljaj gluposti...
McLaren P1
Auto je cista PERVERZIJA
37 kilometara ma brao xD
svaka riječ je suvišna, mašina
Ma BMW je zakon!!
Da cujemo izlaganje ljubitelja VW,tj.golfova,passata,zaprega/kocija itd. Rofl!
sad ce ih apple tuzit zbog slova i
Morel se plin ugradit !?????
Automobil koji je trosi 2,1 litara na 100 km, a ubrzava od 0 do 100 km/h za za 4.2 sekunde i uz to ima manju emisiju od od toyote prius tj 49 grama po kilometru, a moguće je napuniti baterije za ca. 29 minuta. sto ti omogućava 29 milja da pređeš samo na struju, mislim da ne treba pričati o ovome.....samo šutite kukala Vam majka....ko je ovo auto vidio uživo, još sjedio u njemu i provozao ga (na parkingu u Minhenu) ;)) taj Vam može reći da idu sva dobra i skupa auta, pa tek ovaj BMW i8 i to sa neke druge planete! Nije sve u cijeni druže, ali kad sjedneš u njega i osjetiš vrhunac bavarske inžinjerkse sposobnosti, paotvori ti se onaj "headupdispley" i pozdravi te boardcomputer porukom:) osjećaš se pomalo kao Knight Rider :) iskreno daleko najljepše auto koje sam u životu vidio i imao čast provozati par metara:) kad ga ugledaš, više pažnje na ulici plijeni nego Bugatti Veyron, jednostavno je agresivan do posljednje linije!
plagijatski komentar adjde što lažeš nas već što lažeš sebe druuuže
@Travnik111; ajd što si nepismen, nego što si glup, koje svrhe imam da bih lagao, nađi me na Fejsu i pa vidi da li lažem ;)) imaš incijale :) @brztrz; druže ne kontam ti komentar, pa šta ako je hibrid??!?!?! treba Vam uvesti predmet "logika" u školu, vidim da pišete dosta besmislica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ta ce BMW i8 davdis umene dvooojke jes napucana , naprjed spojler , nazad spjler sa strana spojleri halogene sijalice i to ploove na podu osvjetljen a jos i friziran motor ,,,,, ide ko metak Ta c e BMW .... :)
Jasta sam skroooz je spuščan a vi sto ste minuse pucali skontajete da je ovo malo ironije i sarzkazma na ove nase šumahere sa smecem od kako ih oni zovu bilidima ...
kakva glupost majko mila cuj tri cilndra pa struja i jos 150 000 eura , pa ovo u njemackoj niko ne bi uzeo ni za 300 kuna i 3000 srpskih dinara i 77 bosanskih maraka svasta
Pa za te pare što si naveo ne bi ti ni Trabanta dali ;)
Ja sam ga neki dan vidio u Beču, tako da ga već ima na zapadu.. A i plijeni pažnju svakako :)
I kaze pezo, reno..citroen. Nema bez svabe nista.
...plaho dobar auto za nosit laptop...
LAĐA Zaradite i do 300$ mjesečno radeći mikro zadatke! http://www.clixsense.com/?6838625 Jednostavno i besplatno.
Je li ti radiš to? Kako je to moguće?
Radim, moguće je jer radiš mikro zadatke. Isplaćuje ti se preko PayPal računa, pa PayPal prebacuje svakog prvog u mjesecu na karticu..hvala svima koji su se registrovali do sad, ako treba pomoći, slobodno se javite ;)