Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...stroj koji je balkance iz opanaka smjestio u auto. civilizacijsku rupu između opanka i fiće trpimo i danas.
Treba dodati da tadašnji sistem nije dozvoljavao uvoz auta sa zapada koji su bili barem deset puta kvalitetniji....
@cosmo.3 Onda bi imao nezaposlenosti 50%, kao i danas.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije Fica nego Fico.
hem fico hem jos sportski, tu je tito zakazao sa debelim reformama jos pocetkom 70-tih pa ostasmo bijeda i bljedilo do danasnjih dana..
respect za zastavinog malisana!!!! ikona
I kažu stariji da žale za nekim proslim vremenima, e imate i za čim žalit pa vidite šta ste samo vozili, i to svaki 100 stanovnik mogao je osvojit fiću.
istina da se i meni svidja.. al danas kontenjer ima vise opreme od ficka naseg ponosa, mislim sigurnije kocnice i karaseriju..
Zvjera i danas je sminka mrtva.
@commiemarshhal @berzek Vas dvojica sa parade ponosa napušite se i meni al na smjenu.
...em retardiran, em sexualno frustriran...nije ti lahko, jarane...
Izetova folcika hahahahaha
Da mi je jedan ovakav... Jugoslavija je bila drzava,fico makina.ebes ovo sada.
Ovu igračku od auta su nosili po par kilometara na kolcima za nošenje sijena da bi vlasnik auta ponosno konstatovao da je prvi sa autom došao u svoje selo.To su lijepa vremena bez puča, fenjera, opanaka,zaprega,radnih akcija,klicanja partiji i Titu,bilo je tada sve veselo nije niko morao da misli,drugovi komunisti su bili zaduženi da misle za sve.
@berzek Vlaše iš na livadu.
...on je "vlaše" ko što si ti "insan". klocu retardirani :)
@berzerk ...rijetko viđen idiot. ko da mu je franci brat rođeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema te koja se ne bi voljela titovom provozati u njemu i poslije ga na Ilidzi oprati :)
@commiemarshhal Ti kao "Evropejac i intelektualac" koji pljuje po svemu uBiHa visiš na klixu 24h jer si izolovan od društva kao smrad i živiš virtualno a napravio te jedan u opancima i vozao te u fići po makadamu majmune krivoslavni.
...sinko, u neka bolja vremena, soukbunarlije su takve ko ti slali po cigare. znaš ono, da se i mali kreten osjeti dijelom raje. merhamet spram zaostalog, nije on kriv.
Je li Fićo ili Fića?
boli vas qurac za fice,sad imate zlatne kasike ! i to escajg citav hahahaha...