auto
0
F1 u Sarajevu
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne brini idiote, dati ce mo i tebi bananu. i to pravu a ne maketu.
mater ti jebem u picku krvavu, sta mislis sta znaci "maketa"? PRAZNA SASIJA SA PLASTICNIM TOCKOVIMA. jesil ga izdrkao mahalac, jebem ti svu famliju?
pa dobar je samo naka tako nastavi
EEEE LJUDI BIO SAM PRED KATEDRALOM BOLID JE FANSTASTICAN ODLICNO IZGLEDA USTVARI STA DA VAM PRICAM IDITE I VIDITE
bilo bi interesantno vidjeti bilo sto, pa i Minardi, Jordanov EJ14... A nacuo sam da ce biti izlozena maketa bolida!? Sta god to zancilo.
ko tebe interesuje onaj "zadnji"? a ovi ostali su bezze ?! Ma daj ........
ko tebe interesuje onaj "zadnji"? a ovi ostali su bezze ?! Ma daj ........
zna li neko koliko vremene ce biti pred katedralom? i zna li neko koji bolid, MP/4-17, 18, 19?
ako ti kretenu imas praznu lobanju ne pametuj okolo jer pojma nemas o cemu govoris, kretenu supljoglavi.
Super
pa idioti jebeni, zar fakat mislite da ce kompletan bolid vrijedan milione dovuci pred katedralu?! pokazace nadobudnim majmunima iz brdskih dijelova starog grada koji provode svaku nedjelju uz autice koji se vrte u krug praznu sasiju sa plasticnim tockovima, i oni ce svrsavati na to! debili debili debili debiliiiiiii
ma beze su ova auta pravo
bas sada da pokazuju bolid,kada je on tako los u utrkama,nema mi logike!To je super,samo mislim da su izabrali pogresan trenutak!
hahahahaha
hoce li dati i banana majmunima