auto
0

Exper!ence Hyundai test dani u Sarajevu

Klix.ba
Nakon kraće pauze nastavljaju se Exper!ence Hyundai testni dani, ovaj put Hyundai karavan je u stigao u Sarajevo. Svi zainteresirani pored izloženih modela na platou BBI centra moći će također da budu aktivni učesnici tako što će testirati auto koji ih zanima. Dovoljno je samo da dođete i da se prijavite na info pult i vožnja u željenom modelu može početi. Neki od modela koji se mogu testirati su Santa Fe, ix35, i30...

Hyundai nije želio da ovo bude samo promocija automobila, ovu priliku Hyundai koristi da se druži sa ljubiteljima marke, ali i onima koji to nisu ili onima koji to žele postati. Hyundai je pripremio interesantan sadržaj kako za one najmlađe tako i za starije. Trenutno na facebooku je aktivna nagradna igra u kojoj je jedini uslov da imate aktivni FB profil, sretni dobitnici biti će upravo proglašeni tokom ovog dana.

Još danas imate vremena da možda baš vi bude dobitnik jednog android smartphone-a.

Također Hyundai je za sve one koji razmišljaju o kupovini auta pripremio posebne uslove kupovine. Obzirom da je ranije promovirana prodajna akcija "Imaš staro, želiš novo vozilo!" zaista imala izvanredan uspjeh na našem tržištu, Hyundai Auto BH je odlučio produžiti je i u narednom periodu.

Akcija se sastoji iz toga da 50 % vrijednosti vozila koje želite kupiti platite odmah, a 50 % počnete plaćati nakon godinu dana, al to nije sve, vaše staro vozilo bez obzira o kojoj marki vozila se radi može biti upravo to učešće. Za sve one koji do sada nisu imali priliku da nešto više saznaju moći će se detaljnije informisati ispred BBI centra. Također bitno je naglasiti da Hyundai vrši besplatno procjenu vašeg vozila. U Sarajevu je to na lokaciji novog prodajno servisnog centra Bare, Šip. Ova akcija vrijedi u svim ovlaštenim Hyundai centrima širom BiH.

Hyundai Auto BH poziva sve one koji do sada nisu posjetili njihov novo-otvoreni centar, da dođu i uvjere se zašto je baš Hyundai jedan od najbrže rastućih brendova u svijetu i zašto kvalitetan proizvod podrazumjeva konstantno i neprestano unaprijeđivanje usluge.

Nakon Sarajeva Hyundai testni dani se nastavljaju širom BiH, pa Hyundai uskoro poziva na druženje u Doboju, Brčkom, Mostaru, Banja Luci...

Vezani članci