Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja vozim biciklo i u ovoj nasoj zemlji vecini je to neobicno zato sto imam auto ali ga rjetko koristim iz razloga jer je biciklo zabavnije, zdravije , jeftinije i u gradskoj guzvi brza vrsta prijevoza od auta, nemam pojma sta je tu onda neobicno jedino kontam da je nas narod napacen i zeljan auta i da je to kao neki statusni simbol, u svijetu je to normalno da neko ko ima dosta para dodje na posao s biciklom a kod nas ovdje seljaci bi rekli jest puko. Jedna smo od najsiromasnijih zemalja u europi a svi glume gotive neke.
Glas ovog naratora u meni stvara samoubilacke misli. Pa to je nevjerovatno kako me ovaj glas salje u depresiju!
Posjedujem biciklo i auto kad vrjeme dozvoli vozim biciklo samo ovi bicikli nisu nesto nemaju brzine i slaba im je upravljivost ovaj crveni mescini mu izduvana guma a viljuske su im katastrofa prije bi skuter kupio u robotu imitaciju harlija od 50 kubika
Glas koji čita tekst kao da dolazi od kuhane ribe. Možda to DW smatra standardom za BiH?
U pravu si Ja sam prije desetak godina kupio quad (atv) kad ih je bilo jako malo u gradu. I bio sam toliko čudan narodu da su me zaustavljali 'što kazeš ničim izazvani' i smijali se, čudili se kao da je 'couriosity' sletio s marsa. I sjećam se naj veće provale kad me neki šaban pitao; 'imali kuku, dal se moze freza zakačit'.I tad sam što kazeš vidjeo gdje to zivim!!!!!!!
OVA BICIKLA SU 'NINĐE VEZE'. NEKAKVO POKAZIVANJE KOMŠILUKU I TO.. PRVO RUZNI SU, DRUGO UPRAVLJAČKE SPOSOBNOSTI SA ONIM IZDUZENIM VILJUŠKAMA SU POGIBELJNE, I TRĆE NE DA SU SKUPI NEGO JEFTINIJE DOĐE DA POLOZIŠ VOZAČKU, KUPIŠ PRAVO DOBAR TORMO, I OSTANE TI ZA GODINU DANA GORIVA.....
Moj brat kad je vozio bicikl redovno, ljudi sa suprotne strane ulice, nicim izazvani su zastajali svojim automobilima, smijali se i psovali mu njegov bicikl :). Tad sam shvatio gdje ustvari zivim. Takve scene ni Monty Pyton nebi smislio u svojim filmovima.
Ja glasa ovom nasem 'voice overu' mati mila, cita taj tekst prevoda ko da ima anam on neku falinku :P Super su mu ovi choperi, naravno da su originalni i unikatni jer ih covjek pravi rucno po vlastitoj zamisli, ali chopper bicikli se proizvode svuda u svijetu vec godinama, sto serijski sto na malo, tako da ovo nije njegova ideja, ali super su mu bajkovi. Kod njega idu na sladoled kod nas bi isli na pivu.
Ja vozim bicilo redovno i ako neko nešto ružno misli o meni to je samo njegov problem. Ni malo me ne zanima mišljenje primitivaca i malograđana. Važno je da nikom štetu ne nanosim.
Nije da se hvalim, ali imam i auto, i motor, i biciklo. Na posao najčešće idem pješke - 20 minuta do posla. Komšije često misle kako mi je "visok datum", pa često zastanu-pitaju da idem sa njima :S Ne želim ići autom kad je lijepo vrijeme, a da idem biciklom - stvarno bi narod mislio samo ružno o meni, pa mi neugodno :S Imam komšiju parkira auto tik uz ulaz u zgradu, a tako i na poslu. Stokilaš i više, i to je narodu ok. Ne živi se za narod, ali je nekako ružna situacija. :)
Expencive shit,...and heavy...