Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kolega iznad: odmori desnicu, pozdravi mamicu! :)
Je l ti stara ciganka pa se zoves Rom? Il\' ti je stara Sylvia Saint - da je obidjemo. Otaljigaj nam lijevo.
aj pojedi vanago rocco !
Ne kenjaj jeremy života ti.
@cpq: ako razumijes deutsch- onda citaj na sueddeutschezeitung KAKO TREBA informacije. ovaj clanak je kao prepricavanje istine. uostalom, najlakse se kurciti i prepucavati preko internet-komentara.
@kokosari, petljanci, glupani: bumbare pozdravi seku! nije ni cudo sto nam je \"drzava\" bas tu gdje jeste sa ovakvim mozgovima. a za tvoju info, ne cistim hale kao tvoj dajdza i amidja i babo sto ti cisti nego imam platu pristojnu kojom finansiram sebi BMW i fina putovanja, :). a platu obezbjedjuje diploma inostranog (njemackog) univerziteta. :) zoharu mahalski.
@Jeremy Svi svjetski mediji su objavili ovu vjest, zasto ne i bosanski. Kad nisi sposoban gledat sta se oko tebe desava za mene si ti najveca tuga i provala. http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/874/333728/text/
A sta radis tamo, Jeremy? Cistis hale? Jebali te kokosari u zvalje.
KRETENI obicni nasjedate supljacima ovih mahalasa sa sarajevo-x. pa ko je tu informaciju provjerio? ja sam u SRED STUTTGARTA (sjediste daimlera) i ovo prvi put cujem! hahahahaha... bosanske vijesti - vjecne provale. pa NJEMACKA AUTA SU NAJBOLJA UBJEDLJIVO, bila, JESU i BICE !!!! tugo moja, tugo od internet stranice. a Vi kokosari bolje se obrazujte malko bolje a ne uzimati \"zdravo za gotovo\". PS. fakat mi zivac izvukose!
Mercedes proda par miliona auta a ferrari bugatti par hiljada.Fiat , Alfa Romeo ,Lancia su sigurno losijeg kvaliteta od bilo kojeg njemackog auta. Imaju i svabe svoje sportske automobile.Platit 200 000 eura za jednog ferrarija ili porshe i razmisljat dal imas odvrnut neki dio na autu nije lijepa stvar kao i kad ga platis 20 000 eura i kupis mercedes A klase.!!!!
Ferrari,Maserati,Bugatti,Lamborgini
pa mercedesi i ostala njemacka auta sa greskom su opet 10 puta bolja od italijana i ostalih :)
I onda svi kazu njemacka auta najbolja
Hah pa ti sad kupi mercedesa ma fico je zakon hebo mercedes