Nova akcijska ponuda
0

Dacia Sandero Stepway već od 16.999 KM

Sarajevo-x.com
Dacia je za svoje kupce u Bosni i Hercegovini pripremila novu akcijsku ponudu. Tradicionalno popularan model Dacia Sandero Stepway, vrhunski opremljen i pokretan 1.6 litarskim benzinskim motorom sa 90 KS, sada je dostupan po cijeni od 16.999 KM.
U navedenoj ponudi, jedan od najprodavanijih gradskih automobila na bh. tržištu, pored izuzetno prostrane unutrašnjosti i raskošnog prtljažnika zapremine 320 litara, sada nudi i iznimno bogat paket opreme koji sadrži klima uređaj, radio CD MP3 sa komandama na upravljaču, ABS, zračni jastuk za vozača i suvozača, električni paket, metalik boju, aluminijske 16-inčne felge, svjetla za maglu i kožni upravljač.

Također, ponuđen je i paket dodatne opreme SPRING po promotivnoj cijeni od 499 KM koji nudi još i senzore za parkiranje nazad, srednji naslon za ruku, posebne presvlake i tepihe, te deflektore zraka.

U skladu sa korporativnim sloganom „Dacia. Pouzdana, bez obzira na sve“, kupci dobijaju i fabričku garanciju od 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara, kojom Stepway, ali i svi Dacia modeli potvrđuju kvalitetu i pouzdanost, odnosno činjenicu da su napravljeni da traju i osiguraju što više bezbrižnih kilometara.

Ponuda se odnosi na vozila na zalihi.