Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijemcima dobra Dačia koji imaju autoput bez ograničenja, a bošnji nevalja koji vozi po kozijim stazama sa ograničenjem koje mozes i biciklom prekoračit.
Ljudino, ovaj tekst nema veze sa realnim svijetom. Daciu u Njemackoj voze rumuni i pretežno socijalni slučajevi.
Nema auta dok ga Japanac ne napravi.
Ovi komentari bas nako lijepo oslikavaju nase drustvo. Kad treba popljuvat - hajmo svi, a niko (ukljucujuci i mene) 3 veze nema. Eto vozali svi s klasu pa kao znamo mi sta je kvalitet. Ja vozam pezoa 407 curi mu ulje, al de da se naserem posto ja toboze znam sta je njemacki/japanski kvalitet a nemam marke da kupim nista bolje. A da nam svima neko ponudi ovu daciu ne bi je niko odbio. Sad ce se nac neko da kaze ja je ne bi ni djaba - smece. Da se proizvodi u BiH bila bi no1
Ne bi je odbio samo bi je novu zamjenio za poslovnog suzukija
Polovnog*
Zato što je naj jeftinija
Joj al se prosipate sa ovim komentarima cuj SOCIJALNI SLUCAJ ima para da sebi kupi novo vozilo. Vama je izgleda tesko priznati istinu da jedan pravi NJEMAC kupi sebi novu Daciu sto je i cinjenica!
@goouser1707568625 Pozdrav iz njemacke,ali pojma ti nemas..!!
Ne serite!
Dobra Dacia, dobraa...dobra za kokoši ubaciti jaja da nose .
moras bas biti malouman da kupis daciu... ili fiat
samo panda 4x4, ubica.
U Njemackoj rumuna ko pljeve.. Koje ce auto rumun kupiti? Pa ono koje proizvodi njegova Rumunija. Mahom i skrti njemci koji bi se hjebali za marku kupuju istu. A Dacia ne dao Bog kakvog tezeg udesa, bolje bi u kolicima iz Binga prosao. Mogao bi makar iz njih iskocit!
Smeće.
zigoynerizam made in DE :D
Smećaster