Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice jeftino vw-a dobro ocuvanih radjenih za americko trziste.
Odlicna vijest .. moj vw 2,0 TDI spreman za odkup ako nekom treba kakvi djelova da mu skinem nek se javi hahaaha
Sad ce golf II na otpad, golf V, VI i VII na cestu
Ih kad nbi se u BiH otkupljivaljo za velike pare i kredite podvaljeno bjelosvjetsko smeće ostali bismo bez igdje ičega :))
Kako će se u Jelica prodavati pod nove
Glupim amerima ne valja,ali zato pametnim bosnjama valja.
Bit ce rabljenih vozila👏
za desetak godina ce zavrsit u bosni neki od njih i u crnim hronikama
Dok evropljani ce dobiti karinu.
@0ptimssticna Onda nisi dobro informisan. Plate u eu su puno vece nego u usa, samo sto je veci porezu eu. Zato evropljani imaju bolje penzije i nemoraju grcati sve sto ustede kad se razbole.
@0ptimssticna Nemoj upredjivati bivsu yugu sa EU. Ti si sigurno direktno iz nekog sela otisao u usa pa nisi ni vidio evrope. Vidi se kad dodjete na godisnji u Bosnu kako ste " bogati i darodavni. " I to jednom u pet godina a kad se razbolite ili ostanete bez posla izbace vas na ulicu iz kuce.