Po 35 primjeraka
13

Chevrolet pripremio dvije specijalne verzije modela Corvette za japansko tržište

D. B.
Chevrolet je predstavio dvije brojčano ograničene verzije specijalnog modela Corvette Stingray, koji će biti dostupni isključivo kupcima u Japanu.

Ovaj potez je uslijedio nakon uspješnog debija modela Chevrolet Corvette u Japanu, što je ujedno prvi put da je legendarni sportski automobil ponuđen s upravljačem na desnoj strani direktno iz fabrike.

Ovo nije prvi put da je Chevrolet posvetio posebnu pažnju japanskom tržištu jer je prošlog mjeseca predstavljena spacijalna i ograničena boja za Camaro.

Riječ je o modelima Limited Racing Syle Edition i Limited Sport Style Edition, a obje verzije će biti proizvedene u 35 primjeraka. Kupci će moći birati između coupea i kabrioleta, a za svaku verziju su dostupne dvije kombinacije boja.

Corvette Limited Racing Style Edition se može dobiti u dvije boje eksterijera, Hypersonic sivoj ili Arctic bijeloj. Ovisno o izabranoj boji, automobil sadrži i linije preko cijele dužine u crnoj ili crvenoj boji. Unutrašnjost krase plavi ili crveni detalji koji se slažu s pomenutim linijama. Opcije su ograničene, ali bar nisu kao u slučaju modea Z06 koji se u Japanu prodaje samo u crnoj boji.

Corvette Limited Sport Style Edition se fokusira više na izgled unutrašnjosti. "Trkaćih" linija nema, a kupci mogu izabrati žutu ili crnu boju karoserije. Sjedišta su presvučena Nappa kožom, dok kontrast prave žuti sigurnosni pojasevi.

Corvette Limited Racing Style Edition košta oko 105.000 dolara za bijelu Coupe 2LT varijantu, odnosno oko 129.000 dolara za crni Corvette kabriolet.

Oni koji žele Corvette Limited Sport Style Edition moraju izdvojiti najmanje 103.585 dolara za žuti model Corvette Coupe 2LT, odnosno maksimalnih 128.250 dolara za žuti kabriolet.

Vezani članci