Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.chevrolet.com/new-2014-corvette/
Za vako auto ustedim za 2 godine, uz vise nego dobar zivot.... Znaci putovanja, restorani, obnova garderobe, i prehranu uz jedno 3 kikle mesa sedmicno....
@. @@ALO3 O cemu bi da pisu? Ovo je sekicja posvecena automobilima. Znaci kao sto predstavljaju i obicne autombile, predstavljaju i superautomobile. Ako ti smeta ovaj clanak, ne ulazi na kategoriju automobili. Problem rijesen veoma jednostavno.
Auspuh je super - četiri cijevi jedna do druge u sredini. Kad su u sredini, obično svi se libe da idu na 4 cijevi (stave ili dvije veće ili max 3), ne znam zašto jer ovo izgleda sjajno ovako :)
Cuj ganje, on vjerovatno vozi Golf 4 i naso da opravdava C7 :):) Dodji do Abu Dhabija da te provozam ;)
@. Ako si ti fukara, ne znaci da su i ostali, izadi malo na ulicu pa vidi sta se sve vozi po Bosni
Ovo su neadekvatni clanci za nasu drzavu, raja jede virisle, neko 'smogne' extra i za senf, ubudjale tegle u friziderima. Agresivniji smo nego sto ce C7 ikada biti !