Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zuti zutuju, samo oni koji probaju Hyundai znaju da ih ne treba podcjenjivati, tako je to i VW chief saznao tajnu. ovimm expertima male stvari govore puno. motori su Hyundai-u izvanredni, bez kvarova, benzinci među najjačim za datu zapreminu, rade ekstremno uglađeno a common rail sisteme su prodavali 8 godina prije VW-a...šteta da nije uporedio zvuk bilo kojeg motora sa VW-im-šokirao bi se jer čak i njihovi common railovo rade znatno grublje nego Hyundaijevi...to je brend koji dolazi, definitivno...
Koreanci, ne \"Korejci\"
Bogami dobar ovaj novi i30,plus što će sigurno biti i dalje osjetno jeftiniji od Golfa.Ko hoće novi kompakt eto mu idealne kupnje.
hajd ti dokazi pijacarima da ima nesto bolje od golfa i bmw-a, evoi direktor im kaze a oni opet isto
23.000KM nov (mnogo opreme, motor kakav hoces), a bolji od golfa
vozio sam ama bas sve klase faovea. pasat je naravno najjaci - al evo nakon 25 godina kladio bih se na HYUNDAI (u srdnjem segmentu) jednostavno ti automobili su ono sto su svabe bile prije 25 godina.
ama ljudi pa samo pogledajte na šta vizualno liče faove vozila. star mi - pokojoj joj dusi - svi zatezuju linije a faove ko da pravi aute za SPUZVU BOBA.
boli mene racku sto se malo cuje glas ako pomjerim volan i onako ga jednom u godini pomjerim do ni jednom.... VW je zakon sto nudi za recimo malu cijenu! Ko zeli i30 umjesto vw za 1000 € ustede nek to uradi!
Sada se ceka da se oglasi Ferdinand Piech veliki tata VW-a,ovi su sad donji.A ovaj jadnik \"imali smo sefe i mi ovakvo rijesenje ali bilo nam je preskupo\".Eto tolilko o njihovoj kvaliteti. I naravno vecina prave puno kvalitetnija i pouzdanija auta od VW-a. Zivjela konkurencija i napredak.
Martin vise nece u Golfa ni primirisat, A ovaj Bishop kukavac je nadrapao, moci se samo motokultivatore da pravi... Ma Koreanvi prave odlicna auta, ali neka u BiH Golfa II on je vjecan, on je mega on je glamur its...:P al proslo svrseno vrijeme...
na osnovu zadnjeg komentara sa you tube-a prave clanak,eto odakle im BRAVO JA .... FUJ VI .. X HASA
U dvojke je mjenjac saltao na pogled, a rikverc pogotovo..
E jes ih vala napao u pm. Covjek dosao da vidi kakva je konkurencija, od Golfa se ocekuje da bude savrsen, primijetio je nesto sto je \"bolje\" iako je to samo obicna rucica i pitao zasto mi ovo nemamo, to je to.
haman ti nisi dobro cuo..al bilo je rijeci o tehnici i o onoj ručici..malo pojačaj zvucnike :D
Ne znam odakle vam ove gore izjave??? Odakle vam ba ovo? Je li novinar uopste razumije njemacki? Ni rijeci o tehnici samo o unutrasnjosti za koju su doduse rekli da je lijepa i to je to...
@sadstop ! uze mi rijec iz usta. Letice kano soko sinji. Inace svabe su prespavale puno toga. Vecina svjetskih brendova ima vozila na elektropogon. Nijedan Njemacki brend to trenutno nema. nemoze se vjecno zivjeti od stare slave.
kako ce da leti!! Dajem mu tri dana.