Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
95% populacije planete ne konta zakon odrzanja energije
genijalci lik nije nasao ekonomicno rijesenje nego zamjensko , kada nestane obicnog goriva i ostalih pogonskih tvari...
Student sa dobrim plucima puni prazne flase za pogon automobila.tel.061 567842
cuj ovoga harpovca idi bolan u skolu, uhvati se knjige. sta si ovdje naso zaprdjivat. kakve ba sijalice u zemlji da svijetle...to ti gledo film o tesli pa se popalio. idi bolan nauci sta je struja, sta je napon, kako radi sijalica. zabodes sijalicu u zemlju i onda svijetli - to ti je ko da si reko da imas mlin na jezeru, umjesto na rijeci. svakakvih budala ovdje.
moj yugo ide na prdež,nek dođu pa nek mene snime,napucam se odojka i bijelog luka pa prikopčam usisnu granu u šupak pa se vozam tako
...smarty...znanje je rupa bez dna...
@ commi Slažem se sa tom konstatacijom....da smo mi previše mali da bilo šta shvatimo...
...polako sa žesticom...zna bit' štetno...
@jebim ...bit' će da bi im'o život kad bi širio nacionalnu mržnju, glagoljao po tuđoj rodbini i zabijao i raskivao žene :)...jebiga, nemam život :)
Ostaj mi "zdrav"! Odoh sa drustvom u SAN na domacu travaricu. Lahka ti noc uz tvog jedinog prijatelja: keyboard.
ovdje se radi o emisiji štetnih gasova, ovaj ima 0, a u budućnosti ćemo biti prisiljeni da kupujemo vazduh po cijeni duplo većoj od nafte
Razumijem te. Svako treba da pronadje neki vid relaksacije u zivotu (pod uslovom da ima zivot). Ti si smisao zivota nasao u tome da visis na Klix-u 24 sata dnevno i "komentiras". Da ti je lako - nije. Da si mozes pomoci - ne mozes.
...još koje pitanje? :)
...iskreno, baš me briga :)
Commi, cisto onako, iz puke radoznalosti, da te upitam: "Da li ti, zaista, mislis da je to sto ti "pises" NEKOME ZANIMLJIVO?"
@jebim ...pa, yebbote, lik me mangupski "zaklopio" :)...nisam manekenka pa da se uvrijedim :)
Commi, ti si endemska vrsta, kao covjecija ribica. Toliko si tup da te je nemoguce i uvrijediti!