Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sto hejtaju ovog organizatora, al ako je sve halal ovaj put, hvala mu od mene maksimalno sto neko gura ovu bitnu pricu i u BiH. Pratim od sad malo vise. Za sad svaka cast!
Stari prevarant Mirko Gerh. Zbog losih organizacija i pobune takmicara njegovom Auto 4x4 club Sarajevo su zabranjena organizacija takmicenja u autoslalomu. To ga nije sprijecilo da iduci dan osnuje novi klub pod nazivom Auto 4x4 club istocno Sarajevo. I by the way, kakva suradnja je u pitanju ako su Auto media group kao i oba auto 4x4 kluba u njegovom vlasnistvu.
Ne razumijem zasto niko ne zeli napraviti stazu u BiH, pa isplatilo bi se 10-ostruko samo od track day-a. Srbija ima Navak, Hrvatska Grobnik, a bosnje nek se gasiraju kroz grad usput ubiju kojeg pjesaka...Ha ja.
ti sto gasaju kroz grad ne bi ni isli na stazu da je ima.
Zaluzani track day
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da hoće u TK popraviti puteve, ili na njima organizovati trke konja i volova jer su u takvom stanju.
U cijeloj Bosni su putevi katastrofa prijatelju , npr Sarajevo - od scc do vjecnice borba sa rupama a od vijecnice do predsjednistva borba prestaje jer nema vise sanse da ista zaobidjes … zahvalimo se Kjafiru Izmetbegovicu i SDA
Super, drago mi je kad se i u Bosni razvija autosport.