Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar zaista nikada necu ovu samohotku provozati... :(
Da imam pare, hladno bih ovo preskočio i uzeo novu Giuliju.. Ljepše auto, iste specifikacije i jeftinije za jedno 100k eura.
@BW1 Druže, Ferrari pravi benzinske motore za tu alfu koja je već za jednu sekundu brza na stazi Nurburgring od Lamburghinija Murcielago.. Ako ne vjeruješ meni provjeri na netu, sve ti lijepo piše a btw Ferrari u ovom trenutku pravi vjerovatno najnaprednije benzinske motore na svijetu. Sa novim turbinama su napravili pravu revoluciju, a najbolji Turbo motori ikad napravljeni se nalaze u ferrarirju 488gtb i californija t (dakle nije ni M5 ni M6) , slična tehnologija je prebačena i na novu Alfu
Bog Motornih Wozila što bi švabofili rekli...da nema Alfe, ovo bi moj izbor bio ;)