Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam preko ljeta kao student radio u BMWu u Minhenu. Ako neko ima tricu BMW, 2006 god.(juli, august,sept.), a sakluplja mu se voda u lijevom stop-svjetlu...onda nisam dobro stavio Stöpsel (gumeni cep)...;) Pozdrav svim gastarbajterima!!!!
Ne, nego je BMW najbolja kompanija, koja brine o svojim korisnicima. U svijetu se desio samo 1 slučaj da je kabal otkazao, i taj slučaj nije imao nikakve posljedice. Ovo je čisto iz brige o svojim kupcima, a mogli su ovo hladno prešutiti, kad uzmeš u obzir koliko košta da na svim tim automobilima promjene tu sitnicu... Zato tišu...
Čuj ovoga sa volvom ha ha ha ha ha
BMW rođaci, Kure je kupio novoga BMW-a
Nisu ih trebali povući, jer jalijaši koji voze BMW i ne koriste tu elektroniku, komplikovana im je!
a da kupite V O L V O
moj mladic ima golfa 2 i kaze da je to najbolji auto ... skoro nov...
Americka -go.vna tamo sto rade ove modele tamo u USA to im neko tamo namjerno sabotira to je bilo i sa Toyotom -prosle godine evo sad i sa BMW..,
Šta je ba ovo, benga kopira Toyotu? :P
moram svog odvesti u servis da ga pogledaju...malo sam razocar u bmw ali ipak im oprastam strasan je to auto!!
klocu mi radimo u BMW na masinama koje prave limarije od automobila....a ne na elektronici...a mogu vam rec...pogon im je stroj bog i batina za sve nase!
grade fabrike, proizvode, imaju odgovornost prema proizvodu...a mi se bavimo drugim temama da bude dobro onim nasim politicarima sto nas vode.
To su ovi studenti iz Bosne sto idu tamo radit nesto zahebali
PA STA SE DESAVA NIJE LADA NE MOGU DA VJERUJEM
joj pa kako zar ovo nije najbolji automobil,pa on moze driftati i paliti gume,jao ne mogu da vjerujem