Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
više me zanima, kada će izaći novi model tramvaja iz Remize?
Davno su trebali izbaciti nasljednika quattra, al eto.... ovaj ce biti stroj pravi
Ovaj motor nema veze sa Audijevim motorom iz 80-ih. Ustvari ima veze. Broj cilindara i njihov raspored,to im je isto.
Zato sto je prvo nastao audijev petak, prije nego sto je lambo izbacio V10 motor. mislim prvi put u gallardu a audijev petak je izasao osamdesetih. dokaz da je motor u lamborghiniju sastavvljen je isti promjer cilindra 82.5mm x 92.8mm sto znaci da je blok slicnog dizajna. audi 2,5l X 2= 5litara, 5 cilindara x 2 = V10 itd. Glave su skroz drugacije.
Ja nigdje nisam procitao da se kaze da je Audijev motor u Lambu,ali jesam procitao da je Lambov motor u Audiju.
Nešto me maskom podsjeća previše na Lexus LFA...
Poderat će ga C63 AMG Coupe Black Series
KOštat će oko 130.000,00KM
To ce biti jako skupo ,za daj kvalitet ako bude kvalitet,za mene je BMW-6 klasa i povoljnije cjene od ovog ljubimca ........Ingolstad carsije.
Nece ga sad izbaciti jer bi imaju previse slicnih modela poput RS5, TT-RS, RS3, S5, pa i R8 V8. 2.5 litarski petak im je najjaci motor ikada, od kojeg je napravljen laborghinijev V10 spajanjem dva audijeva petaka. Inace ne volim audi, nego alfe, ali zna se sta je audi S1 quattro