Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali zaboravih reci ipak je S600 AMG tata svima!
jeste najbolji je ali poslje S8
A ko ga pravi? ^__^
Kad sam ja bio mali negdje pocetkom osamdesetih ovako se pisalo za Opel Record ili Asconu. Danas takvo auto mozes kupiti za 500 maraka. Pouka je sakejmo 25 godina pa kupimo osmicu. Ali dobra je. Valjda je Paravac sebi kupio koji.
Stvarno ovaj Audi sta radi, svaka im cast...ja vozim BMW a uskoro ako Bog da prelazim na AUdi!!!Strava..
Mirza ...pokusaj sa novim golfom.....
e jebes komentare...kod svakog vozila nađe se kolumbo i ustvrdi : golf je najbolji. jebo vas on, evo vam ga pa ga vozite iz moje garaže! k... je on dobar.jeftini dijelovi - al stalno nesto fali!
NEK VIDE AMERIKANCI DA EVROPLJANI SU UVJEK ISPRED ! BAR PO LUKSUZU SMO A BOGAMI I STANDARDU ZIVOTA UVJEK ISPRED NJIH ZATO I ZELE DA RAZORE SVE LJUBOMORNA GAMAD !
kankashmi, sto se ka`e
mora valjat nije to dacia
Slazem se ...u vezi ovog golfa mislim!
GOLF JE NAJBOLJI
joj jest ddoobbaarr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hoću takav da se prodaje u bosni!ko se slaže?
joj jest ddoobbaarr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hoću takav da se prodaje u bosni!ko se slaže?
sminka je sto jest jest