Novost u ponudi
8

ASA autoškola počela sa radom

Klix.ba
ASA AUTO je komanija koja je posvećena razvoju svog poslovanja u cjenini, i konstantno traži nove načine i metode da zadovolji potrebe svojih krajnjih kupaca.
Za ASA AUTO sigurnost svih učesnika u saobraćaju je u fokusu rada. U stalnoj je kampanji zalaganja za ispravnosti motornih vozila, javnog zagovaranja očuvanja okoliša i uvođenja novih mehanizama zaštite vozila, kao i podizanja svijesti učesnika u saobraćaju.

Shodno tome, razvila se i ideja o pokretanju ASA autoškole, koja upotpunjuje set usluga, ASA AUTO-a. ASA autoškola nudi najkvalitetniju uslugu i vrhunsku obuku za vozače „B“ kategorije, uz nova vozila Volkswagen koncerna.

„Cilj nam je da se kandidati osjećaju slobodno i udobno, kako u toku obuke, tako i kasnije kao svakodnevni korisnici saobraćaja, ističe Almir Barakovac, Rukovodilac sektora ASA autoškole, te dodaje, „za praktičnu obuku trenutno na raspolaganju imamo dva instruktora na novim Volkswagenovim vozilima, Golf VI i POLO.

ASA autoškola pored praktične obuke, nudi teorijsko pohađanje nastave uz savremena učila i licenciranog predavača, diplomiranog inžinjera saobraćaja. Teorijska nastava se odvija svakim radnim danom od 17:00 do 20:00 sati, te u dane vikenda od 12:00 sati, uz prethodni dogovor sa instruktorom.

Posebna pogodnost za sve zainteresovane kandidate je ta što ASA autoškola u saradnji sa Moja Bankom nudi kreditiranje na rate i do 12 mjeseci.

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti putem online prijave, koja se nalazi na oficijelnoj stranici škole www.asaautoskola.ba, te eventualno potražiti dodatne informacije na navedenim kontaktima.

Sva vozila za obuku su opremljena atestiranim komandama za upravljanje i svi kandidati su uvijek i u svakoj situaciji bezbjedni. Za svako vozilo se vodi posebna pažnja o tehničkoj ispravnosti i čistoći.