Odluka iz Fiata
0
Alfa Romeo nije na prodaju
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pricajte sta ocete pezenti , krpite golfove jer samo oni valjaju da se krpe ostala auta su smece standardno
Motori kvarljivi???????? Najbolji dizel motori na svijetu su JTD!!!!!! Ako ga pravilno održavate,sipate kvalitetno gorivo,selenia ulje,nema problema.O VW i njihovim dizel i benzinskim motorima neću da pričam,jer su SMEĆE! O Alfi i italijanskim vozilima,pričaju oni koji ih nisu nikada vozili ili imali u vlasništvu.Ili,pak,i ako su ih imali,nisu ih održavali.
A gdje bi se uklopio VW, pored Audia nema mjesta, luksuznija je od VW-a, skode i Seata. Moze biti ono sto Seat nikad nije bio. Al nije Alfa za VW, mozda jedino BMW da ih kupi
alfe jesu lijepe ali eletronika i motori su kvarljivi ,prema tome bjazi od toga