Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada znas !!!
nisam znao da imate i sajam paprika
Vi nemate ni sajam paprika !!!
za njih bolje da imaju sajam paprika,a ne sjam auta
ponovno se slažem sa BMW-powerom.POZDRAV iz ZAGREBA.ZAGREB AUTO SHOW je najveći u ovom djelu Europe.400 predstavljenih modela od svih marki.Tamo su bili svi auti kaj dolaze i koncepti osim Rollsa 100EX cabrio.
koga boli kurac za sajam u beogradu
gledaoce da nisi iz Tesnja mozda
"niko živ u Evropi ne zna za ovaj sajam" cuj ga pa znas ti za njega konju mrtvi
Sto se tice premijera za tvoju informaciju bice ih vise nego u Zagrebu ,ovaj sajam je sto se tice znacaja bolji od Zagrebackog .
44 premijere putničkih vozila Yugo, 26 premijera privrednih vozila Yugo Iveco i 26 novih vrsta motora za Yugo (sa jednim ventilom po motoru, sa dva ventila po motoru, ... , pa sa ventilom po cilindru, pa sa po dva ventila, pa sa karburatorom, pa sa .... uglavnom 26 kom). Kakve premijere, niko živ u Evropi ne zna za ovaj sajam, lokalna predstava za lokalne dilere.
je li jači ovaj ili zagrebački sajam?