Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi koji komentarisete njen performas kad zapravo niste razumjeli, toliko ste površni. Bravo za ženu i njen tim. Taj Eurosong je cionisticka tvorevina , ko fol apoliticna. Pa ako je apoliticna zasto su zabranili Rusiji da ucestvuje, a nisu Izraelu. Fakat prezirem taj Izrael i sve koji ga podrzavaju. Palestine will be free !!!!!! Podrška Palestini.
Apsurd je da ona brani Palestinu a prozivaju je da je Satanista, jer u nastupu ima te sporne grozote ..A sa druge strane u srcu nosi pravdu ,mir i ljubav..
Smutnja je to moj dragi kolega. Pred dolazak Dajjala ili po krscanskom ucenju antikrista, mijesat ce se istina sa neistinom, pravda sa nepravdom, postenje sa nepostenjem itd. Treba da ljudi budu zbunjeni, a to eliti koja sprovodi agendu ide ocigledno od ruke. Ova gospodja satanist poziva na mir i pravdu. Dvije kontradiktorne stvari zbog kojih bi naivni pomislili kako je satana dobar i pravedan!
@cobratate007 proziran si usttaska svinjo botovska jbo te konjoglavi Dragan Covic koji te placa da siris mrznju i lazi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Primirje nije prihvatljiva poruka, treba li išta više reći
Licemjerna odvratna Evropa. Ne želim u EU. TACKA.
Iskreno se nadam da će pobijediti
Ovaj svijet je otisao u pm.
Koji su fasisti ti svedi, samo da vi to znate. Ja znam jel to iskusavam na svojoj kozi
Demon Eurosong... ko ovo gleda ??? Zabraniti da se djeci da gledaju Demone...
Ovo je čista podvala!!! Ovakvi džavoli likovi prilični su Izraelskom duhu nego Palestinskom!!! Čista podvala!!! Palestince danas podržaju sasvim normalni studenti i univerzitetski profesori širom Zapada kojeg policija hapsi i guši na sve načine!!!
A ti si sa ovim pio kahve pa si siguran da nije normalna?
Pa studenti LGBT i sva liberalna raja vecina Pro Palestine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
već je postigla efekt.neka je izbace.
e sad si mi postala jos draza lutko a na tzv evropsku "demokratiju" se obilno poserem