Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvih zemljotresa bude svake godine koliko hoćeš. Prije se uopšte nisu ni obavljivali ni spominjali, ali znaju da će raja komentarisati, a i cilj je narod drzati u sto vecoj panici pa im je WIN-WIN situacija. To sto ce napr neka starija zena sa mentalnim problemima jos imat vecu anksioznost ih UOPSTE NIJE BRIGA!! FUJ!
od kad sam vidio kako dzumhur lupa one levate meni zemljotres u glavi
Ja guzio ništa nisam osjetio..
Tanko
Cini se da smo u fazi kad ce se i o najmanjim potresima izvjestavati. Nije panika jedina stvar koja bi mogla remetiti ljude, navikavanje na to da je svako malo negdje nekakav potres bi bila takodje stetna.
Dejon,naslio smo te Dejo
Uroseeee
Interesantno u Mostaru nista
I ja sam ga osjetio, damu mi pomjerao kolko je jak bio
Jel ovo sad bog kažnjava srbe sto su napali pedere il kako ćemo objasniti ovaj
Vidi ovako, ako li nesto usfali Starom mostu, pravimo jos stariji....HDZ logika
Daj vcrs jedan od 12 po Richteru Bozeeeeee
Nisi normalan!
druze, usrrooo bi se ti i upishooo da zdrma jedan takav...i ne bi tako pricao....mada, kad bi to znacilo i Smak svijeta, ni meni ne bi bilo mrsko....al, onakav scenarij kao u Turskoje, ne daj Boze !!
Boze sacuvaj nas zla, ovo nije dobro sto se desava, podrhtava planeta, nije ni zemlja vise imuna na Rakete i Granate, ratovi su najveci neprijatelji ljudi i planete, zbog necijih visih ciljeva, trpimo svi, cesto u sebi pomislim Boze zasto nisam rodjen kad je zemlja bila sama i procvjetala
'ta ce Mostar, maajke mi?