Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon 11.septembra tj. nakon sto su napali sami sebe. Koje smo mi ovce
Cijeli svijet su ovce od 1969. kada su prvi ljudi poboli američku zastavu na Mjesec, KOJA SE VIJORI.
@*** Da obrnemo tezu, da smo mi robovi a ameri vanzemaljci, ...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Da oni istrijebise talibane, pa hajd... Pobili civila dovoljno da stvore armiju ekstremista koji zele osvetu.
Pa mislis da im to nije bio cilj, sta ti je, stvorili ikonu terorista i talibana koju su stavili na celo muslimanima sad, pa smetao im je i komunizam kod nas pa su nas jednostavno zavadili i mi se izmedju sebe poubijasmo, fol dolaze da nam pomazu, sta je sa ratnim zlocincima koji ako ne uzivaju u hagu onda su na slobodi, lafo ih ne mogu pronaci ccc, onda sranja oko nafte i tih gluposti, eto fol tehnoligija stagnira, kao nismo u mogucnosti proizvesti pogone na struju, vodu, solarnu energiju, samo im to nije u cilju jer imaju 'opravdanja' za ratove. Njima je ba konacni cilj da unesu nered u ljudske zajednice, iskvare ljudsko bice, unesu smutnju, uvedu nove moralne vrijednosti, mislis da je tim ljudima na vrhu piramide sto bi se reklo stalo i do 'njihovih naroda'? smjesno. Njima je i amer i albanac i kinez isti samo da ih je sjebat pa kako koga na koji nacin. Nekoga ubiti a nekoga mentalno i dusevno devastirati.
Eno nove zastave RS HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA
Sada tamo "cvijeta" demokracija.
zivim u americi i 90% bosnjaka , srba , hrvata primilo americko drzavljanstvo imaju sve povlastice koje ova drzava pruza , cak su slavili i pravili party kad prime cetrifikat o drzavljanstvu , koja je to bagra ,ako nekoga ne volis zasto zivis s njime P.S ja jos nemam americko drzavljanstvo pa ipak ne pljujem po ovoj drzavi
i šta bude na kraj partija jel' dovedete Crnčugu ženi kao šlag na tortu?
koliko traje okupacija palestine?
pa stanite malo, oruzane snage bih su na strani amera bili u afganistanu. ako ne podrzajete amere i oruzane snage bih onda niste nimalo BiH patrioti jel tako?
Benito znas kako ti je to? Mrzimo Amerikance a volimo dolare...yebo ti nas?
Jel kao pobjednici?
Evo i ameri prave amotru odlaze a mi pravimo smotru da dolazimi u Avganistan koji apsurd..
Do polovine slijedeće godine Talibani opet u Kabulu, ako ne i prije. Trinaest godina bačenih niz vodu. Nije bilo posla ni ići u tu zemlju. Kad se sve zbroji, još jedan skupi i izgubljeni rat u režiji američke vanjske politike, koji će u historiji biti spominjan uz Vietnam i Irak.
Bježmo braćo, izginusmo...
Kad su napustili Irak ,rodio se ISIS,koja ce se beba rodit sad u Afganistanu,pitanje je sad ?
Sta ima napustili hahahahaha - prava orvelovska vremena: rat je mir, mir je rat. Desetine hiljada "vojnika" tj. placenika/dzukela rata ostaje tamo jos duuuuuugo vremena! Bruku ih je i iz nase lijepe "neutralne" BiH! (Sto ce nam se dugorocno DEBELO OBITI O GLAVU sve vecom srdzbom radikalnih bradonja kontra drzave i naroda koji radi licnog profita sluzi Imperiji) Bombaski napadi su sve cesci zadnjih mjeseci ali mediji to ne prenose jer umiru ti placeniti privatnih engleskih i americkih korporacija a ne vojnici - idealan spoj. Tisu-misu o zrtvama/napadima a i dalje su tamo u Iraku, Afganistanu itd. i rovare li rovare za svoje geostrateske interese.
Završen? Rat zbog nečeg što nije imalo veze sa tom zemljom.. Eh, a sada ostavljeni na milost i nemilost talibanima a u vladi im sve kriminalac do kriminalca, bukvalno. Sve će to heroin pozlatiti, najviše su ga marinci i oni britanski mamlazi rasturali.
Hahaha Ameri su POBJEGLI iz Afganistana jer su ih talibani prebili po pi*ci
COVA. Afhanistanski i pakistanski talibani su dva odvojena pokreta. Afganistanski talibani su osudili napad na skolu. Ne znam cemu blacenje muslimana pod svaku cijenu kad istina kad tad izadje na vidjelo
Blatim islamiste teroriste. Tri hiljade Afghanistanskih Vojnika i policajaca je poginulo u ratu sa talibanima samo u 2014 godini. Sta cemo snjima? Sto ne bismo podrzali njih? Njima svaka cast, borcima za slobodu...
Cuj borci za slobodu. Interesantna konstatacija. To ti je kao da kazes da su za vrijeme agresije Srbije na BiH BABINE prodane duse bili borci za slobodu.
Ovako ce izgledati zastava RS-a uskoro :) :) :)
Sad ja htjwdoh rec jel iko primjetio zastavu hahahahah znaci vrh.