Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična prilika da Zeljko sutra u Glasgow-u iz prve ruke objasni Biden-u šta je na djelu sa Palmerom i domaćim separatistima!
HAHAHAH NISTA SMJESNIJE OZ PRVE RUKE NISAM CUO
Granica ce in biti na Drini, ako ista pokusaju, tako mi Allaha. Nisam za sukobe, ali za svoje najblize cu zivot dati. Toliko gospodo cetalji, nismo svi vesla sisali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povlacimo se i mi iz dejtonskog sporazuma Republika Bosna i Hercegovina gradjanska drzava
Sad moli pozda a znao ih je ponizavati
Pa što ste onda uopće potpisivali Dejton ako će te se sada povlačiti?
Baja šta će ti opozicija, Tebi niko ne može ništa, jeli te to strah pa ne smiješ sam ..itd,itd itd
Al smit se nece obracati pred un i citati izvjestaj🤣🤣🤣,niti ce taj izvjestaj biti usvojen
Navlaci ih mile lagano na tuki a na kraju pristace kad ih pozovu iz srbije da moraju .. morace sjesti miletu na tuki... sve je isplanirano a samo se ne smij3 nasjedati na provokacije ..
Ustav se samo može mijenjati u dogovoru sa ostalim narodima te ovo je jednostrani udar na ustav BiH koji u ovakvim slučajevima policija i vojska reaguje
Koji ustav gluperdo neotesana,sve ovo on sto nabraja nema nigdje u ustavu,samo imaju zakoni a nikad nije ineseno u ustav i naravno sad se trazi da se ti zakoni povuku,vidi se kakva ti je drzava da ti i takvi ko ti i ne znaju ustav svije zemlje
Rat!!
Dilbere, tebi u guzici rat
Spasavajte ga braco srbi,nije jos namirio na milijardu maraka,trebate ga pustiti jos koju godinu....
nema mile u svom entitetu više šta da krade pa se namećuo na federaciju.
Zamnom braćo tifusari, preko vode do slobode.
gdje sad ta tvoja nadmoc laktasenko jrdan smrdljivi
Ustavni sud BiH nije ustavan. Bijelo nije bijelo već crno. Pada Jansa uskoro Orban vjerovatno i to je to. US Independent javlja da se nosac aviona kreće prema Splitu.
Ratni profiter Mile Ronhil pravi situaciju da se zarati da opet profitira...u rat nece sigurno a poslat ce tudzu djecu !!!
gledam telering i onaj nebojsa radmanovic kaze otvoreno da su pretjerali o vracanju vojske pa svakom normalnom je jasno da od toga nema nista pa i dodiku ali on ima informacije da ce uskoro biti smijenjen tako da je njemu svejedno sta blebeta
Opet će ih navući na tanak led
Jb ti Goricu u pakaš
Stand-up komičar