Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha znaju i oni da ovo kod nas ne moze funckionisati pa prepustili kantonima
I onda niko normalan to neće uraditi, samo će retard Vranić u Sarajevu prijetiti. U HNK npr vakcinisano 10 posto stanovništva i niko na ovo neće ni pomišljati.
Pa odose nam Hrvati, bilo van zemlje, bilo pod zemlju
Samo sutaju loptu na dole, nemaju muda da rade svoj posao
Svaka čast, morali ste ovako odlučiti, krivična prijava je u toku protiv vas, Nürnberg 2 suđenje je počelo u Njemačkoj, u Austriji krenuo rasplet... Šta ste mislili da je ovdje poslušni građanin koji bleji čobanu na vlasti. EU je tvorevina globalista u EVROPI. CORONA je razbila mnoge postulate u koje smo vjerovali, vidjeli smo prava lica ljudi oko nas, političara, doktora, naučnika. OVO JE BIO TEST ZA SAVJEST I ETIKU, neki su pali a neki su prošli.
Politiko, pusti malo struku da se bavi medicinom!
Kad je bilo najava stavili naslovnu pola dana, kad je ovo da nije po zakonu onda sakriju i jedva se i vidi vijest. Goebbelsova skola.
Pa niko nije ni ocekivao da vlada federacije nesto uradi. Cuj to...
Sasvim razuman potez. Ako zatreba, a sad sigurno ne treba, to se može i kasnije uvesti.
Samo da znaju ovi sto pucaju minuse vakcinisanim, vlada ovo ne radi zato sto misli na vas, vec zato sto su kalkulacije pred izbore te se nadaju da napokon dodju na vlast u tuzlanskom i sarajevskom kantonu (koji ce najvjerovatnije uvesti novo pravilo), jebe se njima za vakcinisane ili nevakcinisane, da se razumijemo. Da je narod bitan, davno bi sda, hdz i snsd spali sa vlasti.
Jadna vlada koja ne smije donijeti ni jednu odluku u skladu sa EU, zato i nismo u EU. Boje se gubitka izbora pa bolje ne raditi nista, prepusti kantonima da se sami time bave. Kanton sarajevo i da uvede ovo opet sda nece doci na vlast, djaba se nadaju jer zaboravljaju da gotov 60% kantona Sa je vakcinisano. Cekat ce SDA jos podugo na opcinu centar njima vazniju od 10 drugih opcina.
Upravo EU pocinje pomalo oduzimati osnovna ljudska prava svojim građanima.Ne trebaju nam biti uzor po tom pitanju definitivno.
Najbolje bi bilo da kantoni proslijede nadleznos mjesnim zajednicama....
Sasvim logicno, zasto nametati nekim kantonima kad ne zele oni koji zele nek uvedu sebi i mirna Bosna
Sta ce forto sad on je smotan haha
Najlakse prebaciti odgovornost..
Vraniću, pazi šta radiš !!!
E da vidimo kako će raditi vlada KS pa da znamo trebamo li ih pobacati u kontejnere za smeće kao ukrajinci svoje političare prije nekoliko godina.
Ne smijjete nista jer ste svi teski kriminalci.