Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navedite ulice ne stanice ne radimo mi u Elektroprivredi da znamo
Kakva glupost...Sad gradjani trebaju znati preko kojeg trafoa se napajaju.Cuj TS 1???? I kako da se spreme oni koji se griju na plin a bojler ne radi bez struje??? Da kupe cumura 100-200 kila?
😁😁😁😁😁😁
Natočit 2-3 kante struje.
Prije par dana u Otesu isključuju el energiju cijeli dan zato što istu tu el energiju sprovode iz naše zgrade i naše trafo stanice u novu privatnu stambenu zgradu. Ispaštaju građani i to samo tako. Toliko se podilazi i izlazi u susret investitorima da su u stanju isključiti el. energiju više od 8 sati velikom broju građana bez obzira na potrebe ljudi i vremenske uslove. I sad ovo što se isključuje je pitanje zbog čega i zbog koga?
Ovo je redovno održavanje, uvijek se radilo i uvijek će se raditi. Ne znam po čijem nalogu se ovakve vijesti objavljuju ovako grandiozno. Bukvalno svaki dan se rade održavanja trafostanica, danas su rađene također.
Eto trojka nam porucuje da se pocnemo navikavati na redukcije
Trix876 Placaj jado pa nece biti redukcije.