Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je što je što su to ilegalni putnici. Ilegalni putnik-migrant u bilo kojoj državi ne može slobodno putovati i spavati po parkovima. Hajde neka neko iz BiH ilegalno ode u Graz. Razapne šator u parku i spava tri dana, nakon toga u pošti napravi gužvu i podigni pare preko "western uniona", pa onda sjedne u voz i putuje u Beč... ne može jer bi te policija odmah privela i smjestila u centar pod nadzor...
neko zeli da unisti poslovanje zeljeznica federacije i talgo voz.....taman kad im je krenuo biznis neko zeli da to sve unisti...ova zemlja je prokleta....
Andji je jasno rekla da hoce da pravi azilantske kampove izvan EU šta se sada cudite!!!
Da ima pametnih u Sarajevu da sad migrante vrate u Foču i Višegrad.
Ovo je marketinski trik Zeljeznica BiH.
Migranti nisu problem koji će trajati jednu godinu. To je problem koji će nas pratiti najmanje 10 godina, dok se Europa ne uspije organizirati, ako to ikad uspije.Pakistan ima 200 milona stanovnika, Iran 80 miliona; Bangladeš 170 milina. Pola njih želi doći u Europu. Nema države u Europi ili svijetu koja to može primiti, smjestiti i nahraniti. BiH, Srbija, Makedonija ako već nisu, odmah trebaju uvesti vize za sve te zemlje...
Od zemalja na Balkanu, Bosna ima posebnu "sreću" što se ni od desnice ne može očekivat čvrsta politika. Oni čak u ime muslimaske solidarnosti mogu bit vodeći u ispiranju mozga.
Haman talgo vozove najvise migranti koriste.
a tak se moglo rijesiti migranata iz SA ... bice tu jos pokusaja...
Sad nazad u Srbiju sa njima!
pravi turisti, upoznavaju sve ljepote bih
Pa gdje su te dzamije, Sestre Milosrdnice, Dobrotvor, crkve... 2000 izbjeglica, drzava se trese. Znaju njatike o izborima. Hajde sad, zaradite dzenetske bašče!!
@ispocetka. Kako rece Krleza; Sacuvaj me Boze srpskog junastva i hrvatske kulture. Ja bih jos dodao; I bosanskog merhameta!
@Sticenik Pa, realno migranti dobiju više nego domaća sirotinja koja se pouzda u bosanski merhamet.
ZASTO IH ZFBIH U OPCE PUSTA U VOZ, MAGARCINE JEDNE? AKO IH NE MOGU SPRIJECITI, ONDA ZAUSTAVITI VOZOVE I BUSEVE KA BIHACU POTPUNO. NARAVNO POLITICARI SE PRAVE BLESAVI, POGOTOVO ALIJINI IZDAJNICI.
UPUCALI U TALGO VAGONE 65 MILIONA EURA I NA KRAJU PREVOZE MIGRANTE U NJIMA? O SUNCE VAM J EBEM BUDALASTO.
A zasto ih ne bi pustali ? Putnik je putnik i tu nema i ne treba biti nikakve diskriminacije, ako uredno kupi kartu za voz/bus onda uredno moze i koristiti uslugu koju je platio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)