Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat voli samo onaj koji nije doživio ratne nedaće nego iskoristio rat da se iživljava i pravda kriminal...
Sve potpisujem al čemu porška Mladiću 11.7. u BL Protiv toga treba dići glas jer je to prst u oko i žrtbama i suživotu i miru i BiH
@Muha9941 De bolan muhice kažide ti meni potanko što je Radovan zločinac a alija nije? Što je Ratko Mladić zločinac a nije seger, rasim, naser, caco, ćele, konezi... ni kome se bolan neratuje a samo balavci koji neznaju šta je rat bleje. Ostavite se baliluka, nemorate nas voljeti ni mi vas ali nwmojte ni vrijeđati. Znamo se mi puno duže od srebreničkog"genocida", zar ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki normalan covjek na sve tri strane u ovoj drzavi ne zeli rat, ne zeli novi Jasenovac, Vukovar, Srebrenicu, Knin i Prijedor. Ne zeli da vidi svoji djecu kako ginu ili kako se opet rasipaju po bijelome svijetu. Samo bolesnik moze opet zeljeti rat nakon svega sto smo prosli.
@indoktrinator - nije Bosna kao Cehoslovacka. Samo postojanje RS je uslov da bude dio BiH. Svakom sa malo mozga je jasno da je Bosna citava (bas kao sto je Yu bila za sve zemlje regiona), najbolje rijesenje za sve narode.
@indoktrinator - ako nije uslov, zasto je onda uopste u Bosni? Nebuloza?
Moze koliko sutra puci opet jer na zapadu znaju koliko smo maloumni. Oni bace kost, a mi ostalo sve sami
vlasi muslimani, vlasi pravoslavci, i vlasi katolici su naj veci problem na balkanu
Dodje to iz gu.zice u glavu kad tad. U svakom slucaju pozitivno je i za pohvalu.
Nekom rat nekon brat. Pas laje karavan prolazi. Imas li kokose?? Horoza.. Hag je vrag. Dunjo moja sazrela.
Barem u nečem da se slazemo.
Rat, kako sada izgleda kao glupost koja je unistila mnoge, a i obogatile mnoge. Sirotinja prije dvadesetpet godina koja je ratovala je i danas sirotinja, ali jos veca. Kome je sve ovo trebalo?
ko god zeli rat i isti priziva,da bogda mu u kuci bio
Po meni ste ovo trebali uputiti i svojim politicarima jer su oni ti koji u velikoj vecini zarad sopstvenih interesa truju svoju omladinu
Balkan treba rasteretit propalih nacionalnih i pro-komunistickih ideologija, oformiti trziste ideja i kapitala sa nesmetanim protokom istih, fokusirat se na ideju Balkana kao nove Zapadne Evrope.
Kao ratni veteran, podrzavam svaku rijec ovdje napisanu. Ako neko ima sta kaze protiv molim neka ima makar 3.6 godina ratnog staza i 2,1 litru krvi prolivenu (da bude bar malo vise od mene) pa da pricamo. Berlin, Sidney, Saint Louis... molim vas vas ...ohanite malo.
Potpisujem...
@Cova SLAZEM SE, NARAVNO MIRNIM PUTEM UKINITE ENTITETE I VRATITE ETNICKU SLIKU ZBOG KOJE SU SRBIJA I HRVATSKA NAPALE BIH!
SLAZEM SE, NARAVNO MIRNIM PUTEM UKINITE ENTITETE I VRATITE ETNICKU SLIKU ZBOG KOJE SU SRBIJA I HRVATSKA NAPALE BIH!
@indoktrinator Haha, nemoj me nasmijavati, prva stvar i konstanta dok se ne ukine je ukidàje genocidne tvorevine, na bilo koji nacin.
@indoktrinator Nemam se sta javljati, nema mira dok se ne ukine genocidna tvorevina, nema zivota normalnog.
koja je ovo podvala, opet se hudim Bošnjacima podmeće bratstvo i jedinostvo, kako bi vjerovali komšijama zločincima i kako bi doživjeli još jedan genocid! P.S. mene interesuje koji su to ratni vetarani iz AR BiH na ovom teferiču?
Recite to internet ratnicima,pritom najvise mislim na mlade nadobudne balije koje vrijedjaju svo sto nije muslimansko!
@jaKIKSER Niko nista nije izgubio, rat nije prestao!