Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo zbog Srbadije i nikog drugog... Nazadnjaci primitivni...
hahahahahaha on nije normalan
Krenuo GOJER MEVLIDOVIM stopama, sa istog mjesta se obraca Americkoj ambasadi, samo mu fali Kalasnjikov pa da im posalje poruku.
E dobre si primjere naveo, Portugal, Spanija i Grcka, sve grcaju u dugovima zbog ispunjavanja vasih zelja. Mora se ono mora se ovo, daj ba dokle vise. Sve vi lazete. Kad samo pomislim da smo prinudjeni uvoziti 5 mil. km flasirane vode godisnje place mi se. Pa nigdje vode u svijetu nema kao kod nas a mi moramo uvoziti od Slovenije koja je vasa clanica da bi ispunili uvjete za ulazak. Tornjajte se i vi i vasa unije. Veliko NE ulasku u demo n kratsku EU!!!!!
Precijenio si i sebe i EU moj Rompompom