Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A intelektualaca i khurca
Hrvati u Boisni zive bolje od bilo koga drugog. Ali ovi kamenjarski Srbi, koji bi da budu Hrvati, bi htjeli da imaju i svog clana Predsjednistva. E to ko im dozvoli, najveci je izdajnik Bosne u historiji. Veci i od Alije, jer su Aliji bile vezane ruke, kad je potpisao Dejton.
U Daytonu je potpisano da RBiH nastavlja svoje postojanje bukvakno prvi član Ustava.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa zašto niste tako uredili Hrvatsku i dali srbima njihovu teritoriju u sklopu hrvatske.....
😂😂šaaka jada hoce nešto neka prava uvjek ugozeni vjecito cvile
Nigdje vam nije bolje nego u BiH..procentualno vas malo,a imate puno vlasti i opet trazite hljeba pored pogace. Svi se dobro udomili u instirucijama i opet daj jos..pohlepa je najgora ljudska "vrlina"
Isto kao da su presjedatelji ovog intelektualnog skupa bili pokojni dr.Franjo T. i njegov vjerni prijatelj, a također pokojni, Slobodan M. zajedno u društvu pokojnih Mate B. i Gojka Š. sa živahnim,a i zakljućanim Radovanom K.
Gdje se god sastanu nakve tri budale izbace neku dekleraciju
Klasični primjer fašizma.
Ma kako god dobro čovjek govorio, kada previše govori, on uvijek na kraju kaže neku glupost.
final coundown,.,nije samo vaša BiH na vaš način,svih troji je i neka se tako i uredi i ostane u komadu za vjeke vjekova,ali taj spomominjani novi soj fašizma je nastao u vama,i vi se kao predstavljate antifašistima,a u stvari većih nema,jedino vas ovaj ustroj može dovesti u red da poštujete drugog i drukčijeg ma koliko velik ili mal bio,primjer Švicarske i Belgije ,regije izrazito po govornom(nacionalno) principu,...
Skup "intelektualaca" sa posebnim potrebama.
Vi,gore sve nabrojano ste niko i ništa ,obične draganove pudlice lajete na mahanje prstom
Predlažete da ovce budu raspoređene u torove ,a zašto ovce ne bi bile slobodne u kretanju i da zajedno pasu travu. I nisu hrvati uopće ugroženi imate u BiH 33% vlasti a i federaciji 50 % a ima vas 10 %
I vama kao i svim ostalim nacionalistima *izda VAM materina klosarska
dok se neki dodik u sirokom ne rodi, sve je ovo splacina
Koliko ima hrvata u BiH? Destak? I svi stali u ovu sobicu
ako su svi u sve tri enklave ravnopravni, cemu onda te tri enklave
Pa ove ljude su bosanski robovlasnici prodali Horvat porodici. Oni su dovučeni iz armenije na prodaju. Nemaju oni europske vrijednosti, šta očekivati
Da li vi intelektualci razmisljate svojim glavama, ja nerazumijem? Pravite se pametni. Bosna i hercegovina je drzava svih naroda, ne samo tri naroda. A sta ostali narodi, Jevreji, Romi, i predstavnici nacionalnih manjina u Bosni i Hercegovini? Oni ne mogu da se kandiduju ni na jednu drzavnu poziciju, zato sto nisu priznati, znaci ne postoje. Da li je to normalno u jednoj evropskoj zemlji? Ljudi, probudite se.
Nije istina, tih svih je manje od 2% i mogu se kandidirati za sve osim predsjedništva iako se i tu dogodilo da pripadnik Ostalih prevarom preuzme poziciju Hrvata.