Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne volim citati Avaz online ? Otvorim portal kad neke reklame ne mogu nista kliknuti, valjda im malo para pa daj na one reklame sto moras udariti enter 25 puta da dodjes na stranicu. I kad napokon otvorim vidim hvalospjeve o junacima za koje nisam znao ni da postoje, kao on fin a svi ostali losi, jedino mi je losiji onaj Blic gdje pisu samo o ubistvima, pjevaljkama i popovima.
Sve sto opcina usvoji sve ide u njihove ruke a studentima,penzionerima i ostalim samo crkavica SDA mora hitno otici sa vlasti da dodje neko drugi ko zna da radi posao kako treba.
SDA partijsko haram preduzece u Homeinijevom stilu, samo otimaj od fukare i bice budzet jos veci
najjači načelnik
ni Memić nije loš. Eno razvio Ilidžu za pohvaliti.
Jedna vreca zlata za mog booookira
Poprave pjesacku stazu i za mjesec kopate preko nje...
Ima budzet kao neki kantoni.
@animus broj stanovnika? Doprinosi? Opština Novi Grad ima više stanovnika nego mnogi kantoni, a recimo nema ministarstva. Hajmo se malo raspitati i informisati pa onda pisati.
Svake godine ista prica
Ko li ce ih strpat u džep hmm ?
Finih milioncica Semir ima na raspolaganju