Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nije po zakonu da štrajkuju glađu, jer štete svome zdravlju. Međutim, po zakonu je da ljude ne isplaćuju, da nemaju zdravstveno osiguranje i da time štete svome zdravlju.
Ako BAJA izadje iz svoje rezidencije ima sve da ih pobaca u Vrbas
Dodikistan :))
zeznuto. nece ovo vise ni gajba pive rijesiti. bez 50 KM se ovaj put dodik nece izvuci.
posto su sindikati izgubili svoju funkciju i ne zastupaju prava radnika treba organizovati privatna udruzenja koja ce to raditi.... strajk gladju je glupost, masovni strajk ispred firma je jedino sto moze pomoci, dosta su vam nastetili nemojte se jos sami unistavati...
Jedino riješenje je da opet glasate za Dodika. Logično
Mozda je i dobro sto je ovako da se narod u toj samoj genocidki malo ohaviza da se ne zivi od supljih parola velikosrbstva i vikadzija poput Dudka koji ih hvataju na sarene laze.I u pederaciji je ista prica samo drugih kvazi nacionalista.Kad tad je neminovno ujedinjenje i samo zajednickim snagama krenuti naprijed sa potpuno novim ljudima od struke i pameti.
Ko o cemu k*rva o postenju. Fukaro iz uprave, odakle vam pravo da rijeci "postupanje po zakonu" uzimate u usta?
tako je.....st aimaju da strajkuju kad im je samo "dio" primanja neisplaćen........kakva su to posla :D:D:D
Ni štrajkat ne znaju