Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je to za Ameriku, moraju zamazati svijetu oči kako to nije njihovih ruku djelo! Lahko če oni za ekonomiju, kad u ostatku svijeta sve propadne, upumpaju 2.2 biliona dolara u,, svoje,, firme i krenu kao da se ništa nije desilo! A mi buranija na kazan!
Gripa godišnje u svijetu odnese 350 000 do 600 000 života. i niko svakodnevno o tome ne izvještava.
Ne daj se drzavo moja izdrzaces ti to ,pod rukovodstvom legende Trumpa
onog istog legende trumpa sto je pocetkom marta reko da je ovo nije nista, samo obicna prehlada
Boze nas Koji si Jedan, Jedini! U ovom danu džume Te molimo da ovo iskušenje od nas odstraniš. Mi znamo da je ovo zbog našeg neposluha Tebi i naših grijeha. Mi ne valjamo a Ti si dobar. Pomozi svim ljudima tako Ti veličine Tvoje! Amin
STRASNE BROJKE .... JOS MALO PA CE BITI GORE NEGO GRIPA !!!
Dobro se držimo.Ipak vjerujem tj HOĆU da vjerujem da nam pomaze BCG vakcina koju smo svi morali primiti!