Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiljanko, kako bi bilo lijepo da nas sve postedis svojih idiotskih komentara.
Taj dio magistrale Zenica-Vitez-Travnik je ja msm najprometniji magistralni put u BiH, još kad dodaš Poslovni centar, promet je stvarno gust i onda se čovjek zapita koliko glup moraš biti da ,gdje je prosječna brzina 40-50km/h, voziš motor k'o divljak. Da je vozio 50-60 sigurno ne bi život izgubio i da je došlo do sudara..
mozda i jest...nakon sto je pao zena je presla preko njega autom
@certo sve je moguće i žalosno što ode mladi život, a kad vidiš taj motor koliko se rasuo, meni baš i ne izgleda da je vozio normalno.
Tuzno, mlada osoba nestrada.
Nadam se i drago bi mi bilo da je dijete nekog paščeta zločoinačkog HVO-a.............
nama drago da si to podjelio s nama ..
neg de ti nama objasni kako je biti djete silovane miuslimanke i cinjenica da ti je otac ustasa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)